من زمانی که سزارین شدم مادر شوهرم رفت تفریح به شوهرم گفته بود ببینم وقت میکنم بیام یا نه که نیومد حتی حالم نپرسید بعد یک ماه من بچه رو بردم ببینن که مسخره بچم کردن گفتن شبیه غورباقه میمونه الان مادر شوهرم رفته عمل منم نه زنگ زدم بهش نه رفتم پیشش گفت نوم بیارین ببینم که نبردمش
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وااا ب بچش توهین کرده باز بره؟اینکه میگن جواب بدی رو با خوبی بدین شعره
اگه با توهین جواب بده ک فرهنگش میشه مث مادرشوهرش ، پسذفرقی بینه فرهنگ اونو و فرهنگ مادرشوهرش نمیمونه
گلم شعر نیست.گ، ی جاهایی لازمه جواب با خوبی داده بشه، ی جاهایی هم لازم ب دفاع کردنه
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
میبرمش مسخرش میکنن نمیبرم زنگ میزنن میگن بیار من دیگه فرهنگ چقدر باید نشون بدم من که گناه نکردم عرو ...
چی بگم گلم خودت صلاح میدونی ، شاید از روی ریزه میزه بودن بچه بش گفتن شبیه قورباغه هست ولی اگه فک میکنید جدی گفتن
لااقل با ملایمت بهشون بگو ک دیگه اینجوری نگن