2777
2789
تو خودت چی ؟ ب نظرت میتونی با همچین آدمی زندگی کنی؟

خیلی سخته..من همون موقع ک بینارستان بود بدترین روزاای زندگیمو میگذروندم انقدر ک حالم بد بود..بعد با خودم میگفتم اگه خدا نکرده بعد ازدواجم اینطوری بشه چی؟من میمیرم ک😭

همش میگفتم ای کاااش ک اون روز اعتراف نمیکرد کاش اینطور نمیشد😭بابا داشتم فراموشش میکردماآ یهو دیشب د ...

واقعا آدم تو حکمت خدا میمونه ک چرا بعضی از آدمارو وارد زندگی آدم میکنه ، من خودم همش میگم ک چرا وارد زندگیم شد وقتی قسمت هم نبودیم 

در کل خیلی سخته درک کردن بعضی اتفاقا تو زندگیامون ولی باید کنار اومد باهاش 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته..من همون موقع ک بینارستان بود بدترین روزاای زندگیمو میگذروندم انقدر ک حالم بد بود..بعد با ...

خدا نکنه ، ولی خودتم دودلی درستع؟

واقعا آدم تو حکمت خدا میمونه ک چرا بعضی از آدمارو وارد زندگی آدم میکنه ، من خودم همش میگم ک چرا وارد ...

فدات شم اینقدر دست دارین همدیگه رو خانوادتون رو راضی کنید دیگه

سلامتی و خوشبختی دخترم
فدات شم اینقدر دست دارین همدیگه رو خانوادتون رو راضی کنید دیگه

نه عزیزم دیگ دوست داشتنی نیس 

الان تنفره 

گیر آدم اشتباهی و دمدمی مزاج افتاده بودم 

خیلی اذیتم کرد ، تاپیکم زدم راجبش رفت توی پربازیدا 

نه ندارم ، چون قبلا برای یه کاری گرفتم خوب اومد ولی اصلا خوب نبود پشیمون شدم

باید پیش یه ادم معتبر بگیری..هر کسی ک نمیتونه استخاره بگیره ک

من یه نفری رو میشناسم استخاره هاش درسته همیشه همونی بود ک گفت طبق استخاره.

اره من خیلییی دو دل بودم..از یه ور دلم گیر بود😢؛از یه ورم عقلم میگفت ن خانوادم میگفتن ن..خیلی حالم بد بود از خدا کمک خواستم یه روز ب این نیت روزه گرفتم از خدا خواستم راه درستو نشونم بده..بعدشم از همون فرد خواستم برا ازدواجم با این اقا استخاره بگیره؟

فکر میکنی استخاره چی اومد؟خیلییی بد پر از سختی پر ازمشکلات ..دقیقا همین بودا..عقل ادم همینو میگفت😢

باید پیش یه ادم معتبر بگیری..هر کسی ک نمیتونه استخاره بگیره ک من یه نفری رو میشناسم استخاره هاش درس ...

چی بگم واقعا 

چون منم دادم ب یه ادم معتبر اینجوری شد 

ولی ب این استخارع کار نداشتع باش 

همون چیزی ک عقل منطقت میگ انجام بده 

کلا هم بسپار دست خدا هرچی خیر مصلحتت درشه واست رقم بزنه 

من با این اقایی ک برای ازدواج در ارتباط بودم پدر مادرم شبانه روز تنها دعاشون این بود ک اگ باعث آزار من میشه و کارم ب دادگاه کشیده نمیشه ازدواجم بهم بخوره 

و خورد... 

الان یک ماه ۱۴ روزه میگذره تازه میفهمم خدا دوسم داشته ک نشده 

با این ک خیلی سخت بود خیلیییی 

کلی گریه کردم ولی الان میگم خدایا شکرت واقعا 

اگ خدا منو نجات نمیداد الان من ب احتمال زیاد بدبخت میشدم