2777
2789
ازدواج نکردم اما یکی از خواستگاری های ماجراجو رو بگم😂روز مراسم تشییع و خاکسپاری مادربزرگم منو دید.گ ...

خب چرا جواب منفی دادی؟

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا جواب منفی دادی؟

دست رو دلم نزار که خونه💔

قبل از اینکه اون اقا خواستگاری کنه من تو یه مراسم دیگه دیده بودمش ازش حس خوبی گرفته بودم تو دلم گفته بودم خوشبحال زنش 😅اما نشد ک بشه

خانوادم شریدا مخالف بودن هیچ جوره راضی نمیشدن و میگفتن شرایطتون ب هم نمیخوره و اون اقام یه بیماری پیش زمینه ای داشت قبلا

دست رو دلم نزار که خونه💔 قبل از اینکه اون اقا خواستگاری کنه من تو یه مراسم دیگه دیده بودمش ازش حس ...

چ جالب ک هر دو از هم خوشتون اومده 

میشه بپرسم چ بیماری داشت ؟ 

شرایطش چی بود ک قبول نکردن خونوادتون؟

بعد استاد ماجرا رو فهمید از نمرات کلاسی من کم کرد شوهرم خیلی اسرار کردکه خودش از روی میز برداشته و م ...

چ قدر خوبه ک داستانت تهش به خوشی ختم ب خیر شد😍اما برا من نه😢خوندی؟😭

باورت میشه بعد چند ماه دیشب رفتم داروخونه،یهو اتفاقی همو دیدیم😭😭چندثانیه رو هم زوم بودیم تو چشای هم😢 اخ ک حالم چ قدر بده

هنوز خوشت میاد ازش؟

هنوز تو شوک نگاهاشم باورت میشه؟😢

پشت فرمون بود من داشتم از عرض اون خیابون رد میشدم..یهو چشم تو چشم شدیم اونم ایستاد یه۳۰-۴۰ثانیه ای شد ..بعد ب خودش اومد ماشینا پشتش بودن حرکت کرد 

آسیبی ک ب شما وارد نمیکنه این موضوع؟  این ک دلاتون باهم یکیه قشنگع و حس خوبی داره

تو همون دوران ک داشتم خانوادمو راضی میکردم،رفت بیمارستان چند هفته بستری بود.‌خانوادم اینو ک شنیدن دیگه ب هیییییچ وجه راضی نبودن..میگفتن تو اب میشی

هنوز تو شوک نگاهاشم باورت میشه؟😢 پشت فرمون بود من داشتم از عرض اون خیابون رد میشدم..یهو چشم تو چشم ...

آخییییی چ حس قشنگی 

واقعا حیفه ک اینجور دلاتون باهمه ولی ماله هم نیستید

تو همون دوران ک داشتم خانوادمو راضی میکردم،رفت بیمارستان چند هفته بستری بود.‌خانوادم اینو ک شنیدن دی ...

تو خودت چی ؟ ب نظرت میتونی با همچین آدمی زندگی کنی؟

آخییییی چ حس قشنگی  واقعا حیفه ک اینجور دلاتون باهمه ولی ماله هم نیستید

همش میگفتم ای کاااش ک اون روز اعتراف نمیکرد کاش اینطور نمیشد😭بابا داشتم فراموشش میکردماآ یهو دیشب دیدمش بعد مدتها!!!شاید باورت نشه اما من خیلی بیزون نمیرم اصلا.‌بعد مدتها دیشب رفتم ده دقیقه داروخونه ..اونم جایی ک اصلا تو مسیرش نیست!!اما دیدیم همو😢