2777
2789
آخییییی چ حس قشنگی  واقعا حیفه ک اینجور دلاتون باهمه ولی ماله هم نیستید

من تصمیمو گرفته بودم که با منطقم جواب منفی بدم و بعدش تمومهههه تلاشمو کردم برا فراموش کردنش..تا حدودی ام موفق شده بودم تا اینکه دیشب خیلی اتفاقی همو دیدیم و چشم تو چشم شدیم😊💔دیشب انقدر بهم شوک وارد شده بود و حالم بد بود ک نگم برات😢بااز اون فکرا اومد تو سرم ک کاش میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره در جریان تاپیکت بودم..واقعا؟😍خداروشکرررر حالا چی ازش متوجه شدی؟

خیلی چیزا 

اصلا آدم مناسب من نبود 

مثلا یه سری عکس یه دختر خارجی با بیکینی فرستاد واسم میگف چیش شبیه توعه ؟ 

من اصلا هنگ کردم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
خیلی چیزا  اصلا آدم مناسب من نبود  مثلا یه سری عکس یه دختر خارجی با بیکینی فرستاد واسم م ...

واااای😑😑😑خدارو صد هزااار مرتبه شکر نشد..یه ماه ناراحتی خیلی بهتر از یک عمر بدبختیه واقعا..طرف مریض جنسیع😑

واااای😑😑😑خدارو صد هزااار مرتبه شکر نشد..یه ماه ناراحتی خیلی بهتر از یک عمر بدبختیه واقعا..طرف مری ...

ایشون آدم بی نهایت کمال گرایی بود 

هر کی با ایشون زندگی کنه ب مشکل میخوره 

خدا منو دوست داشت ک نذاشت وارد زندگی همچین ادم بی شرفی بشم 

از طرفیم قبل از بهم خوردن ازدواجم مامانم خواب دیده بود ازدواج بهم خورده ولی بعدش خونوادشون زنگ زدن ب غلط کردن افتادن 

اولی ک تعبیر شد ، دومی رو نمیدونم تعبیر بشه یا ن 

ولی اگ بشه اصلا بمیره هم نمیخوامش

ایشون آدم بی نهایت کمال گرایی بود  هر کی با ایشون زندگی کنه ب مشکل میخوره  خدا منو دوست ...

واقعا خیلیی خوشحالم که وارد زندگی باهاش نشدی وگرنه حتما بدبخت میشدی..ان شاالله یه فردی ک بصلاحه هر چ زودتر بیاد و همه این غمارو بشوره ببره

واقعا خیلیی خوشحالم که وارد زندگی باهاش نشدی وگرنه حتما بدبخت میشدی..ان شاالله یه فردی ک بصلاحه هر چ ...

منم خوشحالم ک نشد 

فقط از خدا از ته قلبم میخواد یه آدم درست رو وارد زندگیم کنه ب قول شما این غم هارو بشوره ببره 

من غرورم برام خیلی با ارزشه ولی ب خاطر ایشون زیر پا گذاشتم بعد از کات بهش زنگ زدم در مورد احساسم بهش گفتم 

الان خیلی پشیمونم خیلییییی ، میگم کاش اینکارو نمیکردم چون لیاقت هیچیو نداره ایشون 

منم خوشحالم ک نشد  فقط از خدا از ته قلبم میخواد یه آدم درست رو وارد زندگیم کنه ب قول شما این غ ...

عیب نداره تو اون کارو کردی که یوقت شرمنده دلت نشی..با دلت رفتی جلو اما خدا دوست داشت نخواست که سیاه بخت شی خدا نکرده

مطمئن باش همون خدا هواتو داره و یه بخت عالی نصیبت میکنه