2777
2789
عنوان

کسایی که ژل لب زدن نظر بدن

166 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

من تصمیم گرفتم ژل لب بزنم

میشه راهنمایی‌کنین

چن وقت یبار ترمیم نیازه؟

از‌کجا بفهمم چه مدل لبی بهم میاد؟

زیاد باریک نیست لبام ولی میخام فرم بدم بهشون

تجربتونو میشه بگین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم ۹ ماه موندگاری داره البته به برندی که میزنیم بستگی داره ولی واقعا جای ارزون نرو برو پیش یه دکتر تا برات بزنه وای خواهرشوهر من رفته بود یجا ازش ۷۰۰ گرفته بودن براش زده بود یعنی داغون اصلا فرم دادن بلد نبوده طرف فقط ژله رو زده بوده تو لبش خیلی بد شده بود بعد فکر کن خواهرشوهرش جلوی ما بهش میگفت انگار لب شتر شده

از دردش بگو

ببینم اینم باز بستگی به کسی میزنه داره بکی هست مواد رو یجا وارد لب میکنه ک مسلما درد میگیره(البته قبلش سر میگنه نفهمی) یکی هم هست مواد رو کم کم از گوشه گوشه لب وارد میکنه که درد نداره که کار درستش وارد کردن از گوشه به کوشه اس

من فرم لبم اوکی بود فقط حجم آب بالام کمی کم بود کلا از ۹۶ تا ۹۸ س بار زدم بستگی ب سوخت و ساز بدن ه ...

دقیقا منم لب بالام کوچیک تره میخام فرم قشنگی بدم چن ماه دیگه عقدمه 

میترسم بد بشه