2777
2789

سلام اول از همه بگم جدا میشم یه روزی ولی الان بخاطر شرایطم اصلا امکانش نیست.

فقط اینو راهنماییم کنین که چه رفتاری داشته باشم میترسم نیاد خونه مامانم اینا و مامانم بفهمه و ... ددوست ندارم خانوادم بفهمن میخوام به وقتش بگم 

چندین بار مچ شوهرمو گرفتم الانم صبح باز مچشو گرفتم دیدم زنگ زده و حرف زده با طرف 

چه رفتاری تو خونه داشته باشم دیگه اصلا دوست ندارم یک کلمه هم حرف بزنم باهاش 

دوتاهم بچه دارم

الان  آمدی خونه مادرت  قهر ؟خوب نمیومدی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

الهی عزیزم چی بگم خیلی سخته من تجربش نکردم ولی میدونم چی میکشی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیومدم اون خوابه ما هم تو اتاتاقیم  با بچه هام

خب هیچی  باهاش سرد باش چند روزی

چرا مشاور و امتحان نمیکنی ؟

نمیترسه  ولش کنی بری؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

نمیدونم عزیز دلم منم شوهرم یبار بهم خیانت کرد بعد ها بهم گفت بخاطر اینک لج تورو دربیارم که همش میگی ‌کسی به تو پا نمیده اینا تو میگی دیدم که بهش زنگ زده بود شماره زنه رو بردار خودت بهش زنگ بزن دلی با شوهرت طوری رفتار کن که انگار نمیدونی چون مردا بهمن چیزی حرص زنشو درمیاره بدتر همون کارو میکنن اگه دوست دا ی میتونم آیدی روبیکامو بدم اونجا حرف بزنیم از تجربه خودم بهت بگم

سلام پاشو برو به مادرتم بگو جهنم رو برای خودت طولانی نکن

میتونی خودتو بزن به بی خیالی و اصلا جدانشو شاید سرش به سنگ خورد با دوتا بچه یه خانم میشناسم هوو‌داره با سه تابچه همسرش فقط عابر بانکشه