2777
2789
عنوان

با موهام چیکار کنم؟

127 بازدید | 14 پست

موهام فره،وقتی از حموم میام بیرون خشک که میشه انگار بابلیس گذاشتی..دوست دارما فقط وز وزی میشه یکم...چکار کنم خوب و مرتب خشک بشه؟فر بابلیسی بشه ولی وز نداشته باشه😅

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم مو بزن به موهات یا روغن ارگان 

منم موهام فر مدل s هستش

هر وقت دستامو میشورم یه دستی هم موهام میکشم وقتی نم دار میشه یه پاف سرم مو مدل روغن ارگان میزنم 

همیشه خوشگل و مرتبه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

وقتی از حموم در اومدی سرت رو به سمت پایین نگه دار و با دست موهاتو مشت کن به سمت بالا حالت بده (نمیدونم چطور  توضیح بدم😅)

بعد اینکه حالت گرفتن موهات از ماسک موی فولیکای بنفش استفاده کن به همون حالت میمونه 

سرم موی روغن آرگان؟چه مارکی؟

من برند استم سل میزنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اول شونه بزنم بعد با دستم جمع کنم بالا؟

بله ، و موهای فر رو هم در حالت خشک نباید شونه کنی حجمش زیاد میشه  هر وقت در طول روز خواستی شونه کنی اول با آبپاش یکم نم دارش کن و باز به همون صورت به موهات حالت بده