2777
2789
عنوان

جاری پدرسوخته

557 بازدید | 33 پست

بچه ها کمکم کنید جاری پدرسوختم توی هیچ شرایطی کنار خانواده همسرم نیست.و با ما هم اصلا رفت و آمد ندارم.اما طوری وانمود می‌کنه جلوی مادرشوهرم ک مشکل از من و همسرمه ک رفت و آمد نداریم .ما بارها گفتیم بریم بیرون نیومدن.حتی سفر بریم بازم ب بهانه کارش پیچوند.اما من حس میکنم مادر شوهرمو پر میکنم و اونا فک میکنم ما دوری میکنیم.همیشه جلو مادر شوهرم خوب رفتار می‌کنه با من اما پشت سر بی احترامی می‌کنه.من هیچ وقت مادر شوهرم نگفتم ک این اینطوریه چون میترسم بهم بگن تو دنبال دوبهم زنی هستی.حتی همسرم میگه بگو ب مامانم.اما میترسم بگم از چشمشون بیوفتم.چبکا کنم ک این جاریم دستش رو بشه واسه همه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوعه مادرشوهرت تیکع کاراشو زیرکانه بنداز 

مثلا وقتی مبینی خوب رفتار میکنه جلوعه مادرشوهرت بگو فردا بیاین خونه ما ببین چی میگه کلا پیشنهادارو ک میدونی میپیچونه جلوعه مادرشوهرت بگو ک بفهمه شما دوری نمیکنین 

توام مثل خودش باش یکی دوبار پیش مادر شوهرت بگو فلانی جون زنگ زدم بیا بیرون چی شد نیومدی سریع بد بگو چرا دعوت کردم خونم نیومدی البته باشوخیو خنده یا بگو اون روز ک به شنا گفتم ییاید نیومدید چقد کیف داد اینجور هم مادرشوهرت میفهمه مشکل ازاونه هم چغلی نکردی

دوست عزیز ایشون یا واقعا خوبه و شما تصور میکنید که بدی میکنه، یا اینکه بدی کرده و شما میخوای دستش زو بشه خو اون گیریم که بدی کرد خود کارما جوابشو میده دیگه حرص خوردن نداره که نقشه بچینی. دستش رو بشه که در خیلی موارد به ضرر خودت تموم میشه و شما آدم بدِ ماجرا میشی ولش کن بابا زندگی خودتو در آرامش کن بذار بقیه به شما حسودی کنن!