2777
2789
عنوان

میشه بگین من باید چکار کنم ...😞😞

2044 بازدید | 75 پست

سلام خانوما

من مطلقه هستم و یه پسر۹ساله دارم ، با آقایی نامزدم که  ایشون هم طلاق گرفتن و یه پسر ۹ساله دارن که با پسرمن هم کلاسی هست و باهم رابطه ی خییلی خوبی دارن و به هم داداش میگن

در حال حاضر من و پسرم جدا زندگی میکنیم همسرم و پسرش جدا  وهنوز سرزندگی مشترک نرفتیم ولی قراره درآینده هم بچه ها با ما زندگی کنن. 

الانم هفته ای دوبار پسر همسرم میاد خونه ی من ،باهاش  درس تمرین میکنم ، غذای مورد علاقشو درست میکنم ، بازی میکنم باهاشون ، پارک میبرم ، خدای بالاسرم شاهده کوچکترین اخم و ناراحتی بهش نمیکنم ، به اندازه ی پسر خودم دوسش دارم و قربون صدقش میرم ، هرچیزی واسه پسر خودم میخرم واسه اونم میخرم ، بعضی روزا میرم مدرسه بهشون سرمیزنم و تغذیه ی مورد علاقشونو میرسونم واسشون ، لباس هاش کثیف باشه واسش میشورم و ....

ولی دیروز که تولد پسرامون بود ، پسرمن خیلییی خوشحال بود ، توی همه ی عکسها از تهه دل میخندید 

ولی پسر همسرم انگار یه غمی داشت ، توی عکسهاشم مشخصه سرحال و شاد نیست 

از دیشبه ناراحتم میگم شاید منو دوست نداره 😞😞

شاید دیروز دلش میخواسته جای من ، مامانِ خودش واسش تولد بگیره و کنارش باشه 

خیلی ناراحتم ، خیلی تلاش کردم بهشون خوش بگذره ولی پسر همسرم بی حوصله و بی ذوق بود

چکار کنم😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش ک دلش میخواسته مامان خودش جای شما باشه در این شکی نیست.

با مادر خودش در ارتباطه این بچه؟

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

قطعا مادر ادم يه بوي ديگه داره و زندگي بدون مادر خيلي سخته 

اينو شوهرم ميگه كه پدرشو از دست داده ميگي با مرگ پدر اوايلش سخته ولي اگر پول باشه و مشكل مالي نباشه كاملا قابل حله 

ولي نبود مادر قطعا عقده با خودش همراه داره و واقعااا چراغ خونت خاموش ميشه 

بااحترام به همه مادران اسماني 🌹 و ارزوي صبر جميل براي هركسي كه اين پست رو خوند و مادرش رو به طريقي در كودكي از دست داده

عزیزم من تو شرایط شما نیستم البته

ولی یه چیزی رو خیلی باور دارم

که هیچ موقعیتی تمام و کمال و بی نقص نمیشه...واقع بین باش...اگرم احیانا دلش مادرش رو میخواست کاملا طبیعی بود..بپذیرید اینو و بعنوان کسی توی اون زندگی باشید که آگاهه به این واقعیت که اون پسر نازنین یه مادری داره که قرار نیست جاش پر شه

اینطوری در آینده هم اذیت نمیشی از این بابت

مهم نیس عزیزم درگیرش نشو 

بچست سر کوچکترین چیز یهو بهم میریزه

الان اون بچه حال خوبی نداره بابا و مامانش از هم جدا شدن ....

بزار یه خانواده شین 

دیگه اون وقت تو رو عملا مادر خودش میدونه 

ناراحت هم باشه میتونی بغلش کنی 

علتشو بپرسی...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
تولد پسراتون‌؟ ینی تولدشون تو ی روز بود‌؟ چه جالب واقعا هر دو ۹ ساله هر دو مطلقه و هر دوبچخ تاریخ ...

دروش کن همین و بهش زمان بده

راجع بهش باهاش حرف نزن حواسشون پرت کن و خاطره های خوب براشون بساز مادر مهربون