2777
2789
عنوان

میشه بگین من باید چکار کنم ...😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 75 پست
همسرمن نامادری دارن باتو و حرفات ک مقایسه میکنم میفهمم چقد توماهی وتقعن فرشته ای قدرخودتو بدون

قربونت برم عزیزم 

لطف داری 

آخه میگم بچه ها که گناهی ندارن ، از طلاق ماها آسیب دیدن هیچ وقت نمیتونم جبران کنم ضربه هایی که خورده و هیچ وقتم نمیتونم جای مادرش باشم ولی خیلی تلاش میکنم که دوسم داشته باشه خوشحالی و آرامشش واسم خیلی مهمه

انقدر فکرم درگیر شده میگم نکنه منو دوست نداره  من خیلی تلاش میکنم واسه خوشحالیش ، دلم میخواد د ...

فقط میتونم بگم خیر ببینی الهی. 

انشاالله زندگی هر چهار نفرتون مثل قند و عسل شیرین باشه مادر مهربون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش ک دلش میخواسته مامان خودش جای شما باشه در این شکی نیست. با مادر خودش در ارتباطه این بچه؟

بله عزیزم 

هفته ای یک روز میره پیش مادرش در حد سر زدن   مادرش تنها زندگی میکنه ولی خب بچه رو بیشتر از هفته ای یک روز اونم در حد چندساعت نمیبره پیش خودش 

ولی خب با مادر بزرگش خییلی خوبه یعنی مامانِ مامانش 

اونو خیلی دوست داره و زیاد میره پیشش

نه تورو دوس داره و برا همین یاده مادرش افتاده همیشه یه گوشه از قلبش ماله مادرشه که کمبودشو حس میکنه 

تنها کاری که میکنی اینه از شوهرت توقع نداشته باش اونو بیشتر دوست نداشته باشه مادر نداشتن خیلی خیلی سختتر از پدر نداشتنه بذار حس کنه برا پدرش اولویته حداقل  اینکارو بکنی یه فرشته ای میتونی؟!بین پدر و پسر رو بهم نزن هیچوقت شکایتشو پیشه باباش نکن نخواه ثابت کنی تو عزیز تر و مهمتری در واقع برا پدرش تو مهمتر میشی ولی نباید بذاری معلوم بشه تو ستون خانواده ای اگر اشتباه کنی همه روابط به هم میریزه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
بله عزیزم  هفته ای یک روز میره پیش مادرش در حد سر زدن   مادرش تنها زندگی میکنه ولی خب بچه ...

شما باهاش خوب باش ولی خودتم اذیت نکن زیاد، اینکه خیلی دقت کنی ب رفتارش واقعا ب خودت اسیب میزنه در حد خودت محبت کن ولی دیگه فکر اینکه مامانش باشیو نکن. ممکنه حرفای همون مادربزرگش در مورد شما تاثیر خوبی نداشته باشه رو بچه ولی بازم اهمیت نده کار خودتو بکن ولی بیش از حد زوم نکن روش. بیشتر مسئول پسر خودت هسی تا اون پسر، این یه واقعیته. 

بچه ها میتونن خوب و از بد تشخیص بدن مطمعن باش اونم اون حسی ک باید داشته باشه رو بهت پیدا میکنه.

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
سلام سخت نگیر ، شاید حسادت کرده ، بین خواهر و برادر ها هم پیش میاد.

سلام عزیزم 

شاید اینطور بوده 

همه چیزم واسه دوتاشون دقیقا شبیه بهم گرفته بودماا 

خیلی ام دور و برش چرخیدم 

بغلش کردم   موهاش نامرتب بود واسش درست کردم ، توی چندتا از عکسا که کنار من بود دستم روی شونه هاش بود و ... 

سعی کردم نشون بدم چقدر دوسش دارم و خوشحالم بابت تولدش 

ولی اون کلا بی حوصله بود و توی خودش بود

قطعا مادر ادم يه بوي ديگه داره و زندگي بدون مادر خيلي سخته  اينو شوهرم ميگه كه پدرشو از دست ...

بله واقعا مادر یه چیز دیگه اس 

این بچه ۳ سالش بوده که همسرم اینا طلاق گرفتن 

ازون به بعدم در حد هفته ای یک روز پیش مادرش بوده 

شماخیلی خوبی  اون بچه حتمن دلش گرفته  ترخدا تااخرین روز باش خوب باش  مث همسر من اذ ...

قربونت برم خوبی از خودته 

من خیلی دوسش دارم   درکش میکنم ، خیلی آسیب دیده از طلاق ، دلم واسش خیلی میسوزه ، خیلی دروغ میگه که جلب توجه کنه ، دااائما داره داستان های ساخته ی ذهنشو تعریف میکنه تا مورد توجه قرار بگیره 

این رفتارهارو میبینم ازش خیلی دلم میسوزه ، از خدا میخوام صبر و توانایی زیادی به من بده تا من حداقل بتونم تا یه حدی کمبودهاشو جبران کنم واسش

مهم نیس عزیزم درگیرش نشو  بچست سر کوچکترین چیز یهو بهم میریزه الان اون بچه حال خوبی نداره باب ...

۶ ساله که مامان باباش از هم جداشدن 

ولی خب درست میگی شما ، بریم سر زندگی مشترک احتمالا بهتر و بیشتر با من ارتباط بگیره