2777
2789

سلام ، بیمارستان خوبی هست؟؟؟؟ شنیدم رسیدگی زیاد نمیکنند. به دکترش کاری ندارم ، 

دکتر پسرم دکتر خوبی هست ، ( دکتر خالق نژاد طبری). فقط تو بیمارستان مفید جراحی میکنه با مهر فکر کنم ، میخواستم ببینم بیمارستان خوبی هست؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اموزشیه

ای بابا ، ولی دکترش خیلی عالیه …. از لحاظ رسیدگی نمیدونی چه جوریه؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
چه عملی داره پیش این دکتر؟

مربوط به آلتش هست . و ختنه . الان ۲ سالش شده 😢 دعا کنید بگه دیگه وقتشه

اره عزیزم اکثر متخصص های با تجربه و خوب اونجا هستن بزرگترین بیمارستان کودکانه ایرانه اگه اشتباه نکنم ...

بله دکتر هاشو میدونم منظورم رسیدگی هست . شنیدم کوتاهی میکنند

من بچه دخترخاله ام جمجمه سرش پارسال تو تصادف از تو شکسته بود و خونریزی داشت مفید عمل اش کردن

رسیدگیشون خوب بود؟؟؟؟ راضی بودن ؟؟؟ 

الان حال بچه چطوره ؟؟؟ عزیزم ☹️

ای بابا ، ولی دکترش خیلی عالیه …. از لحاظ رسیدگی نمیدونی چه جوریه؟

بعدش اذیت میشی چون دختر خاله من اتاق خصوصی نداشت بیمارستان خیلی اذیت شد سعی کن اتاق خصوصی بگیری

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مربوط به آلتش هست . و ختنه . الان ۲ سالش شده 😢 دعا کنید بگه دیگه وقتشه

عزیزم برای دکترش خیالت راحت که عاالیه یعنی پیش هیچ کس دیگه ای نبر . چون دختر من رو ایشون به لطف خدا خوبش کرد

از بیمارستانم بگم اگر حساسی اگر بچت قراره زیاد بستری باشه و برات مهمه اینجا نرو یا برو مهر

اما اگه یه روز بستریه و عملش سادس برو اتاق وی ای پی بگیر نشد هم یه روز چیزی نمیشه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بعدش اذیت میشی چون دختر خاله من اتاق خصوصی نداشت بیمارستان خیلی اذیت شد سعی کن اتاق خصوصی بگیری

ای بابا . اگه نیاز به بستری باشه حتما این کار رو میکنم ، ممنون عزیزم