2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس ندارم

144 بازدید | 21 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنین

همیشه اعتماد ب نفسم پایین بود

تازه 6 ماهه اومدم جایی سرکار

الان تو شرکتمون رییسم صدام کرد گفته شنبه بیا چندتا سوال دارم ازت ببینم در چ حدی 

وگرنه قرار داد نمیبندن باهام

بلدم همه چی ولی اینقد استرس میگیرم مطمعنم خراب میکنم کمک کنیییییییییییییین

از الان خودتو اماده کن 

تو ذهنت اون صحنه که قرار روبه روش بشینی و باهاش حرف بزنی رو هزار بار تجسم کن تا آمادگی پیدا کنی 

،استرس هم نگیر تهش چی میخواد بشه مگه 

مطمئن باش قرارداد میبندن باهات،مثبت فکر کن و به خودت اعتماد کن .موفق باشی💚

اگر اعتماد بنفس خراب هم نکنه استرست همه چیو خراب میکنه بیخیال باش دنیا ارزش نداره با اینکه خودم استرسی هستم ب شدت و بدنم داغون شده ولی همیشه داخل شرایط مهم زندگیم سعی میکنم بی خیال باشم .انشاالله که خدا کمکت میکنه نگران نباش

#انسانیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان خودتو اماده کن  تو ذهنت اون صحنه که قرار روبه روش بشینی و باهاش حرف بزنی رو هزار بار ت ...

مرسی عزیزدلم واقعا امیدوارم بتونم

دعا کنین واسم خیلی شرایط زندگی سخت شده نیاز دارم ب این کار

اصلا هروقت باهاش حرف میزنم استرس میگیرم تپق میزنم تو حرفام توکل بخدا

دعا کنین

یه صندلی رو به دیوار یا تابلو یا هرچی بذار فقط رو به آیینه نذار فکر کن جلوت رئیسه هرچی سوال به ذهنت میاد بپرس و با لحن عادی خودت جواب بده حتی یبار هم انجام بدی خیلی کمکت میکنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

اگر اعتماد بنفس خراب هم نکنه استرست همه چیو خراب میکنه بیخیال باش دنیا ارزش نداره با اینکه خودم استر ...

همون دیگه استرسم زیاد شه صدام میلرزه اصن ی وضعییییییییی

توروخدا دعا کنین واسم ب خیری بگذره

یه صندلی رو به دیوار یا تابلو یا هرچی بذار فقط رو به آیینه نذار فکر کن جلوت رئیسه هرچی سوال به ذهنت ...

راس میگی میتونه کمک کنه واقعا

مرسی ازت عزیززززززم دعا کن واسم