بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این نظر شما تا حدی اشتباهه چون عزت نفس این خانم گرفته میشه با اینا فک میکنه خودش خوب نیست در صورتی ک ...
اینو تمام مشاوران قبول دارن وقتی زنی یه کاری کنه که مرد خوش بهش توجه کنه و نه مرد دیگه یا همینطور برعکس فکر خیانت میاد پایین اگر زن و یا مرد برای همسرشون بهترین لباس ها رو بپوشن و بهترین تفریح ها رو برن خیانت حاصل نمیشه الان اوناییکه خیانت می کنن از کجا میان جنس مخالف میاد چند حرف محبت آمیز میزنه طرف از خود بیخود میشه چه بهتره واسه دل خودمون هم شده این کار هارو واسه عشق خودمون انجام بدیم نه کسی دیگه ای
اینو تمام مشاوران قبول دارن وقتی زنی یه کاری کنه که مرد خوش بهش توجه کنه و نه مرد دیگه یا همینطور بر ...
من با به خودمون رسیدن مشکلی ندارم ولی میگم اینا که خیانت میکنن عادت به این کار دارن حتی میبینی زنشون از اون دختره هم خوشگلتره ولی باز خیانت کرده چون براش عادی شده
این نظر شما تا حدی اشتباهه چون عزت نفس این خانم گرفته میشه با اینا فک میکنه خودش خوب نیست در صورتی ک ...
دقیقاموافقم چرامابایدجوری بگردیم که مردخوشش بیادوکاری بکنیم که اون میخوادازترس اینکه بهمون خیانت نکنه چون قانون جامعه ی مامردسالاریه واینکه میتونن چهارتازن بگیرن ماهم چون زنیم بایدبسوزیم به پای این مردها که چی بشه
همه مردم تنوع طلب نیستن فقط نیاز به توجه و محبت دارن اگه بدونن کس دیگه غیر از عشقشون اینکارو بلده خیلی زود سمتش میان اگر زن و شوهری از محبت لبریز باشن خیانت توش معنایی نداره
من با به خودمون رسیدن مشکلی ندارم ولی میگم اینا که خیانت میکنن عادت به این کار دارن حتی میبینی زنشون ...
در بین نخودا همیشه یک سنگریزه هستش ولی طبق تحقیقات که دانشمندان ثابت کردن بیشتر خیانت ها از کمبود محبت میاد فقط قسمت هایی طرف در فضای مجازی میاد صحبت می کنه دقت کنی همش میان حرف محبت آمیز به هم میزنن در حالیکه در زندگی واقعیشون یک درصد هم محبت وجود نداره