2777
2789
عنوان

چه جوری باشه برنامه ای مچ شوهرموبگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرطم این بود که اگه اینبار چیزی دیدم طلاق بگیرم

محضری ازش تعهدی چیزی گرفتی؟

چیزی زد ب نامت ک بعد برگشتی؟

من چون خودم خیانت دیدم میدونم مردا چقد عوضین

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
چه جوری

برنامه همراه من اگه خط شوهرت همراه اول هست دانلود کن بعدموقعه ورود شماره شوهرت روبزن یه کد ب خط شوهرت میاد اون کدروبزن بعدا داخل برنامه میتونی ببینی به کی زنگ یاپیام میده فقط حواست باشه کدب خط شوهرت میره گوشی دست خودت باشه

میتونه ازت شکایت کنه اگه اینکار رو بکنی. تو که بارها بخشیدی این دفعه هم میبخشی پس چرا کنجکاوی میکنی؟ ...

اینبارکه بخشیدمش دست گذاشت روی قرآن جلوی جمع منم بخاطر قرآن بخشیدمش وشرطم این بود که اگه دیگه چیزی دیدم جدابشم

شما فکر کن شوهرتون رل شماست لباس هایی بپوشیم شوهرتون بپسنده آرایشی کنید شوهرتون فقط به شما نگاه کنه یه کاری کنید همه توجه ها به سمت شما برگرده اخلاقتو تغییر دهین و کلی ایده دیگر

بجای پیام چک کردن ی روز ک از خونه رفت بیرون یکیو بگو بیاد خونه بچه هاتو نگه داره تو برو تعقیبش کن فیلم و اینام بگیر اگ خاستی طلاق بگیری بتونی ثابت کنی قشنگ اینجوری مچش و میگیری

هیچ چیز دائمی نیست
شما فکر کن شوهرتون رل شماست لباس هایی بپوشیم شوهرتون بپسنده آرایشی کنید شوهرتون فقط به شما نگاه کنه ...

این نظر شما تا حدی اشتباهه چون عزت نفس این خانم گرفته میشه با اینا فک میکنه خودش خوب نیست در صورتی که  آدمی که خیانت کنه مشکل از خودشه و نباید بگیم ما چیکار کنیم که اون خیانت نکنه