2777
2789

سلام

بچها حقيقتا من ي قسمت از بدنم نميدونم چرا از بقيه بدنم تيره تره و ميخام از اين كرم استفاده كنم 

بنظرتون جوابه؟

فقد يه قسمت از بدن.صورت اصلااااا

تجربه اي داريد بگيد🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا شکم که خود ب خود سفیده

😂حالا من همجام سفيد حتي زير بغل و زاانو😑

اين شكمه ژلت كشيدم سه چار بار برا باشگاه

بعد چنسال متوجهش شدم ك تيرع شده و با بقيه بدنم فرق داره

چقد موثره؟ برا قسمت شكمم ميخام خودم بدنم روشنه شكمم ژلت كشيدم افتضاح شده😞

والا من تو همون دوره یه ماهه که برا صورتم استفاده کرده خیلی عالی بود ،ولی تا قط کردم شد مثل قبل،،البته حس میکنم پوستم نازک کرده ،،احتمالا کورتون تو این کرما استفاده میشه

والا من تو همون دوره یه ماهه که برا صورتم استفاده کرده خیلی عالی بود ،ولی تا قط کردم شد مثل قبل،،الب ...

اره ديگه من خودم صورتم روشنه حالا انقدام سفيد نيست ولي خب روشن و بدون جوش و صافه🥲ب صورتم نميزنم 

گلم چقد خريدي؟اصل بود؟استفادش چجوري بود

اره ديگه من خودم صورتم روشنه حالا انقدام سفيد نيست ولي خب روشن و بدون جوش و صافه🥲ب صورتم نميزنم&nbs ...

بخدا دقیق یادم نیست فک میکنم نزدیک چهارصد خریدم ،خیلی هم کم داخلش بود ،اما خیلی تعریف اصل بودنش رو میکرد ،یه صابون داشت که قبله خاب باید با اون میشستم ،کرمم رو میزدم و میخابیدم ،و فرداش با همون صابون بشورم ،،،تو دوره ای که زدم خدایی پوستم مث ایینه شده بود ،اما قط کردم 80درصد پوستم برگشت

من برا صورت نميخام ك 😑يني رو شكم نتيجه ميده؟؟

هرجارو بزنی سفید میشه دیگه برای صورت و کل بدنه 

من اول صورتمو سفید کردم این دوره دارم به گردن و دستام میزنم 

꽃❗ᴳˡᵒᵇᵃˡ ᶜᵃʳⁿᵃᵍᵉ ⁱˢ ᶜᵒᵐⁱⁿᵍ♰
هرجارو بزنی سفید میشه دیگه برای صورت و کل بدنه  من اول صورتمو سفید کردم این دوره دارم به گردن ...

خوب بود ؟موثره؟چن وقته ميزني؟چقد خريدي 😂😂ببخشيدا انقد سوال ميپرسممم