2777
2789
عنوان

کاربری که واسه یزد تاپیک زدی و کلی توهین کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 78 پست
دوست عزیز من یزدیم فامیل تهران زیاد داریم بازاری هستن میگه تو بازار تهران که جنس میخوان بخرن اصن چک ...

دروغ گفتن بهت 

پدرشوهرم بازاریه و تبریزی هم هستن 

اکثرا تو بازار با چک خرید و فروش میکنن . به سابقه ی چک و فرد نگاه میکنن نه قومیت  

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز من یزدیم فامیل تهران زیاد داریم بازاری هستن میگه تو بازار تهران که جنس میخوان بخرن اصن چک ...

بقیه شهرا بی اصالتن لابد😑👎🏼

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
ولی مثل اینکه این دوستمون یه جایی بد از ما سوخته 😂

نظرم درباره یزد و یزدی کااااااملا عوض شد، داشتم باور میکردم خوبن ولی با این کامنت سوختنت فهمیدم درونتون چیه👎🏼😑

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
عزیزم میتونم بپرسم چی خرید و فروش میکنن؟ 

بازار پارچه فروش ها هستن 

تو خیابون گمرک هم بنکداری و عمده فروشی دارن 

عموی همسرم هم تو بازار لوازم آرایشی و بهداشتی هستن و تو مولوی عمده فروشی بهداشتی دارن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دروغ گفتن بهت  پدرشوهرم بازاریه و تبریزی هم هستن  اکثرا تو بازار با چک خرید و فروش میکنن ...

وااااقعا همینو بگو

داشتم همینو مینوشتم😂😂😂😂

تمام آدمهای خوب دنیا و بی عیب دنیا و دست و دلباز دنیا یزدی هستن ، اصلا فامیل اسی اون تاپیک هستن😂😂😂😂

یعده متعصب جمع شدن که کور عیب خود و بینای عیب دیگرانن!!!!!!

بازار پارچه فروش ها هستن  تو خیابون گمرک هم بنکداری و عمده فروشی دارن  عموی همسرم هم تو ...

این فامیل ما تو کار آهن هستن شاید چون آهن مث طلا قیمتش به روز گفته میشه و نوسان زیاد داره شاید به این خاطره که چک قبول نمیکنن نقد باید خرید بشه

وااااقعا همینو بگو داشتم همینو مینوشتم😂😂😂😂  تمام آدمهای خوب دنیا و بی عیب دنیا و دست و دل ...

آخه تو بازار بر اساس شهرت و سابقه ی چک و شناس بودن و ضمانت چک قبول میکنن . به شهر و استان چیکار دارن 

پدرشوهرم تبریزیه خیلی خوش حسابه . چک برگشتی و حساب خالی نداشته تا الان . چکشو رو چشم میذارن . ما قبلا که دسته چک نداشتیم یه بار ازش گرفتیم پوست ما رو کند که سابقه ی حسابش خراب نشه 

این فامیل ما تو کار آهن هستن شاید چون آهن مث طلا قیمتش به روز گفته میشه و نوسان زیاد داره شاید به ای ...

بازار آهن و خلازیرم همینه والا 

به شهر و محل تولدت کاری ندارن . به ضمانت و برگشت نخوردن چک و پر بودن حسابت کار دارن