2777
2789

اول گفتی با سیاست و مرموزن

بعد گفتی بدجنسن

بعد گفتی بی عاطفه هستن

آخرشم که گفتی شام بری خونشون بهت نون پنیر خیار میدن...

هیچی حرفی باهات ندارم 

ولی خب عقده ای هستی 😊

@زیبای_غیر_خفته

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

چون یکنفر بد دراومده فکر میکنه همه اینطورین؟

واقعا متاسفم براش

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل شد نتونستم بگم

من یزدی نیستم ولی 16 ساله ساکن یزدم

در مورد مردمش باید بگم بسیاررررررررررررر مهربان و اصیل هستن هیچ شکی نیست وگرنه دوام نمیاوردم

اما راجب اینکه دلگیر و اینا موافقم اونم شرایط جوی باعث شده 

چون یکنفر بد دراومده فکر میکنه همه اینطورین؟ واقعا متاسفم براش

همه ی اینارو گفت... 

تازه گفت خانوماشون با نفرت به بقیه نگاه میکنن 😐😐😐

خب اگه یزد انقد بده چرا از همه جای ایران واسه کار میان یزد؟ 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

تو اقوام یه عروس یزدی داریم انقدر اینا خانوادگی احساسی هستن و قربون صدقه هم میرن و با هم خوبن که من واقعا تعجب کرده بودم...خیلی مزخرفه که یه خصلتی رو به کل آدمهای یه شهر بچسبونی...

ولی بنده خداگفته بودیه کاربری ازطرف خودش نگفته بودبعددیگرانم اومدن نظردادن سخت نگیرهمه جابدوخوب داره  الان شهرماغریبه پرستن بایدبهم بربخوره عزیزم دنیاارزششونداره......

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

😂😂😂😂😂 گفتم الان چقدر توهین کردی. بنظر من تمام یک قوم رو نمیشه به بدیا خوب تقسیم کرد ولی تجربه های افراد متفاوته شاید ایشون به پست چند نفر بداخلاق خوردن اینجوری میگن. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
همه ی اینارو گفت...  تازه گفت خانوماشون با نفرت به بقیه نگاه میکنن 😐😐😐 خب اگه یزد انقد بده ...

ولش کن انگار شوهرش یزدیه 

لابد بنده خدا دلش پره از زندگیش 

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘