2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

443 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من از ۳ روز مونده به موعدم هر روز صبح بی بی چک مدیکور زدم اولی و سومی هاله صورتی خیلی واضح افتاد حتی عکسشو گذاشتم تاپیک قبلیم همه گفتن بارداری ولی دومی منفی بود بعد ۲۰ دیقه هاله انداخت

امروز که روز موعدمه ۳ تا بی بی چک همزمان زدم 

مدیکور، روژان، wondto

مدیکور لعنتی باز هاله داشت ولی دوتای دیگه کااااامل منفی بودن حتی الان که نیم ساعت گذشته بازم منفین

دیگه هیچ وقت مدیکور استفاده نمیکنم اینجام خیلی تاپیکا دیوم که مدیکور مثبت و هاله کاذب زیاد داره

لطفا شمام از تجربه هاتون بگین 😔

بچه ها میشه گزارش بزنید بترکه عکس چشامو گزاشتم نمیدونستم فقط ۳ دقیقه مهلت پاک کردن دارم

براتون صلوات میقرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10295440/بیاین-عکس-چشاتونو-بزارین

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شاید مدیکور درست نشون داده باشه یه هفته صبر کن بعد برو ازمایش بده نه عجله داشته باش نه استرس 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

همه شرایطم رعایت کرده بودم صبح ناشتا بودم هیچ دارویی مصرف نمیکنم به محض باز کردن بسته استفاده کردم و ...

اولای همین ماه سونوی واژینال و آزمایش هورمونم رفته بودم کیست و مشکل هورمونی هم نداشتم که هاله ها به خاطر اون بوده باشه 😔

نمیدونم زنگ بزن آزمایشگاه بپرس، به نظرم نشون میده

از دکترم که پرسیده بودم گفت حداقل باید ۲ روز از موعدت بگذره چون دوره هام۲۷ ۲۸ روزس ممکنه نشون نده زود باشه

از دکترم که پرسیده بودم گفت حداقل باید ۲ روز از موعدت بگذره چون دوره هام۲۷ ۲۸ روزس ممکنه نشون نده زو ...

خب دو روز بدون استرس صبر کن بعد برو، این دو روز سرتو گرم کن که زود بگذره

من که میگم بارداری

خب دو روز بدون استرس صبر کن بعد برو، این دو روز سرتو گرم کن که زود بگذره من که میگم بارداری

ایشالا عزیزم وای دارم میمیرم از استرس اصلا نمیتونم کنترلش کنم 😭