2789

بچه‌ها من هر بار با پسرم بحثم میشه این وسط شوهرم مثل قاشق نشسته میپره وسط که ول کن..داد نزن..حالا چه خبرته؟درصورتی که یک بحث معمولیه..به قدری اون وسط میپره شلوغ میکنه...میخاد خودش خوب جلوه بده اون وسط نمیدونم...اعصابم خورد شده از دستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب با بچه چه بحثی داری  اروم صحبت کن  تاثیرشم بیشتره

دایم زخمیه..یا دستش میشکنه یا پاش تو پارک..وقتی بازی میکنه از خود بیخوده..پارسال تو پارک از سرسره افتاد دستش جراحی کردیم..دیشبم رفته تو پارک دسته فوتبال دیتی خورده تو صورتش دندونش شکست...دیگه آمپر چسبوندم

دایم زخمیه..یا دستش میشکنه یا پاش تو پارک..وقتی بازی میکنه از خود بیخوده..پارسال تو پارک از سرسره اف ...

بیخیال عزیزم میدونم مادری و نگران

ولی مطمئن باش قوی میشه و مرد بار میاد

خیلی دیدم پسرایی که توی بچگی مامانی بودن و خیلی محدود میشدن الان که بزرگ شدن از پس خودشونم نمیتونن بربیان هنوزم که هنوزه خون میبینن میترسن ! حالشون بد میشه !

خب این ادم چجوری میخواد در اینده پدر بشه ؟ پشتوانه بچش بشه ؟ زندگیو اداره کنه ؟ 

من از عصبانیتم یهو داد زدم پاشو بریم دندونپزشکی..دندونش شکسته...نمیدونم لق شده یا شکست...چون خونم اومده بود...میگه چه وقت دندونپزشکیه...میگفت صدا نکنین دارم تلویزیون میبینم.دندون بچه شکسته ...داره طنز میبینه صدای بلند رو آسمون میخنده

دایم زخمیه..یا دستش میشکنه یا پاش تو پارک..وقتی بازی میکنه از خود بیخوده..پارسال تو پارک از سرسره اف ...

خب این جور مواقع که درد داره که اصلا نباید دعوا کنی عزیزم پسرتون احتمال زیاد بیشفعاله  دست خودش نیست 

من از عصبانیتم یهو داد زدم پاشو بریم دندونپزشکی..دندونش شکسته...نمیدونم لق شده یا شکست...چون خونم او ...

بهتر بابا اللن هی سرزنشت میکرد یا استرس داشت و بچرو دعوا میکرد خوب بود؟نزارش،بره پارک یمدت 

خب این جور مواقع که درد داره که اصلا نباید دعوا کنی عزیزم پسرتون احتمال زیاد بیشفعاله  دست خودش ...

خیلی بازیگوشه..حالا یا بیش فعال...ولی تو این سن وقت ایمپلنت کردنه؟؟؟جوش آوردم دیگه...بدتر از اون بی تفاوتیه شوهرمه...

خیلی بازیگوشه..حالا یا بیش فعال...ولی تو این سن وقت ایمپلنت کردنه؟؟؟جوش آوردم دیگه...بدتر از اون بی ...

عزیزم ببرش،کلاس،جایی سرس بند بشه  چرا هی،پارک میره خب  کلاس زبان بزارش  یا نقاشی  وقتاشو پر،کن

ورزش ببرس انرڗیش تخلیه شا

عزیزم ببرش،کلاس،جایی سرس بند بشه  چرا هی،پارک میره خب  کلاس زبان بزارش  یا نقاشی &nbs ...

فرشته جان تا شش تیزهوشانه..از هفت و نیم تا ۶...دو روز در هفته میره والیبال..میشه تا ۸..وقتی از مدرسه یا کلاس ورزش میارمش التمااااااس میکنه بزار دو دقیقه تو پارکم بازی کنم...دهن منو سرویس کرده انقدر بازی میکنه...پارک جلوی محوطه خونمونه...تمام دستش زخمیه..دو دفعه دستش شکسته..یک دفعه تا دو ماه آهن تو دستش بود و پین...چند بار انگشتش شکسته..الانم که دندونش...فقط بازی کنه...درسش خوبه و گرنه میبردمش دکتر برای فعالیت زیادش...تمرکز داره...اما عشق بازیه...باور نمیکنی هر ماهی یک کفش میخرم انقدر میدوئه...