2777
2789
عنوان

چطور ادمی هستین کینه ای یا نه زود فراموش میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 36 پست
دقیقا منم نمیتونم ازیادببرم،حتی به طرفم اجازه عذرخواهی نمیدم چون واسم ارزش نداره دیگه حرفشو زده

من اگه خیلی سریع متوجه اشتباش بشه و عذر خواهی کنه  واقعا راحت میتونم از یاد ببرم 

بنظرم اینکه بگیم کینه ای درست نیست خب آدم مگه یادش میره باهاش چیکار کردن چه حسای بدی رو تجربه کرده چ ...

نه عزیزم اینی که میگی درحق خودش ظلم کرده اگه یادش بره... این که نمیخوادفراموش کنه وخودشوباهاش عذاب میده دراصل به خودش ظلم کرده 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سخته کاش بعضیا یاد بگیرن با زبونشون انقد این دل بی صاحاب نشکنن 

واقعا کاش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من اگه خیلی سریع متوجه اشتباش بشه و عذر خواهی کنه  واقعا راحت میتونم از یاد ببرم

نه من اصلا نمیتونم خیلی واسم عزیزباشه طرف فقط باهاش حرف عادی میزنم مگرنه توذهنم مدام صدای حرفاش هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
امیدوارم خدا ببینه واقعا ببینه کاش

می بینه به هرحال اونم ازیه طرفی دلش شکسته میشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نه عزیزم اینی که میگی درحق خودش ظلم کرده اگه یادش بره... این که نمیخوادفراموش کنه وخودشوباهاش عذاب م ...

تو میتونی با کسی که بهت بدی کرده مث قبل باشی؟هرکاریم کنی هرچقدم بگی فراموش کردم و خودمو عذاب نمیدم بازم دلت باهاش صاف نمیشه مگه اینکه خیلی بیعار باشی

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
تو میتونی با کسی که بهت بدی کرده مث قبل باشی؟هرکاریم کنی هرچقدم بگی فراموش کردم و خودمو عذاب نمیدم ب ...

درسته دلم باهاش صاف نمیشه ولی باگذشت زمان سعی میکنم فراموش کنم چون اصلا ارزش نداره بخاطرکسی خودموناراحت کنم چون اصلاارزش نداره...ارامشم برام مهمتره