2777
2789
عنوان

چطور ادمی هستین کینه ای یا نه زود فراموش میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 36 پست

بنظرم اینکه بگیم کینه ای درست نیست خب آدم مگه یادش میره باهاش چیکار کردن چه حسای بدی رو تجربه کرده چقد درد کشیده بنظرم کسی که یادش میره در حق خودش ظلم کرده 

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کینه ای نیستم زودفراموش میکنم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

ادم ازیه ثانیه بعدش خبرنداره زندس یانه پس سعی کن بادلی صاف وبدون کینه زندگی کنی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

برای همه چیز نه ،اماکینه که بخوام انتقام و....نه ولی فراموش وحس تنفرکه بخوام طرفمو دیگه به رسمیت نشناسم اره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چقد سخته همیشه تو دلت بمونه

اره میمونه خیلی ذهن مریضی دارم  باورت میشه. مثلا دوسال گذشته کلی اتفاق خوب افتاده من همون حرف اون طرف و توی ذهنم هی پلی میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
راست میگین که بعدش حسرت نشه

اره اینطوری اوناهمش توزندگیتن یعنی همش بهشون فکرمیکنی وحرص میخوری  وزندگیت باناراحتی وتلخی میگذره ولی وقتی دلتوصافی کنی دیگه آرامش داری ونه حرف ونه کارکسی مهم میشه نه اهمیت میدی میگی ولش حالایه چی گفت به هرحال خدا می بینه...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
منم انتقامی نیستم ولی نمیتونم واقعا نمیتونم از یادم ببرم

دقیقا منم نمیتونم ازیادببرم،حتی به طرفم اجازه عذرخواهی نمیدم چون واسم ارزش نداره دیگه حرفشو زده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍