بنظرم اینکه بگیم کینه ای درست نیست خب آدم مگه یادش میره باهاش چیکار کردن چه حسای بدی رو تجربه کرده چقد درد کشیده بنظرم کسی که یادش میره در حق خودش ظلم کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
ادم ازیه ثانیه بعدش خبرنداره زندس یانه پس سعی کن بادلی صاف وبدون کینه زندگی کنی
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اره اینطوری اوناهمش توزندگیتن یعنی همش بهشون فکرمیکنی وحرص میخوری وزندگیت باناراحتی وتلخی میگذره ولی وقتی دلتوصافی کنی دیگه آرامش داری ونه حرف ونه کارکسی مهم میشه نه اهمیت میدی میگی ولش حالایه چی گفت به هرحال خدا می بینه...
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد