2777
2789

آیا طبیعیه؟من ۶ماهه رابطه نداشتم امروز بعد رابطه درد زیر شکم و رحم دارم شدید نیست اما استرس گرفتتم

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا

عزیزم منم این درد داشتم دکتر گفت طبیعیه اگر خون ریزی ندارم بازم با دکتر مشورت کن ببخشید میشه بگید چرا شش ماه رابطه نداشتین ؟ دکتر ممنوع کرده بود ؟

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم این درد داشتم دکتر گفت طبیعیه اگر خون ریزی ندارم بازم با دکتر مشورت کن ببخشید میشه بگید چر ...

برادرزاده نی نی یار میشه تاپیک منو گزارش بزنی لطفا؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11040510/90میلیون-از-حسابمون-برداشت-شده

عزیزم منم این درد داشتم دکتر گفت طبیعیه اگر خون ریزی ندارم بازم با دکتر مشورت کن ببخشید میشه بگید چر ...

من دوماهه باردارم ،از رابطه میترسم هم خودم و هم شوهرم ،به قول ممد چاخان احساس میکنم خواهر برادریم 🤣🤣🤣

من دوماهه باردارم ،از رابطه میترسم هم خودم و هم شوهرم ،به قول ممد چاخان احساس میکنم خواهر برادریم 🤣 ...

ماهم ۶ماه خواهربرادر بودیم کاش امروزم این کارو نمیکرردیم 

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
من دوماهه باردارم ،از رابطه میترسم هم خودم و هم شوهرم ،به قول ممد چاخان احساس میکنم خواهر برادریم 🤣 ...

عزیز جان میشه این تاپیکمو گزارش بزنی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11040510/90میلیون-از-حسابمون-برداشت-شده