2777
2789
عنوان

درد زیر شکم و رحم بعد ن ز دیکی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودمون میترسیدیم

وای اصلا مگه میشه اینقدر استرس نداشته باش اصلا با رابطه اتفاقی نمیوفته اگر خون ریزی نداشته باشی

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
ممنکه بخاطر پوزیشن بد دردت گرفته باشه و بهت فشار اومده دراز بکش  خوب میشی بعد شش ماه خب خیلیه ن ...

عزیز جان میشه این تاپیکمو گزار شبزنی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11040510/90میلیون-از-حسابمون-برداشت-شده

وای اصلا مگه میشه اینقدر استرس نداشته باش اصلا با رابطه اتفاقی نمیوفته اگر خون ریزی نداشته باشی

اره کلا جدا میخابیم ک هوایی نشیم بعد۶سال ب سختی باردارشدم دوست ندارم اتفاقی بیوفته

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
من دوماهه باردارم ،از رابطه میترسم هم خودم و هم شوهرم ،به قول ممد چاخان احساس میکنم خواهر برادریم 🤣 ...

این استرس اصلا درست نیست شما هم به رابطه احتیاج دارید هم شوهرتون همه چیز رو فدای بچه نکنید خودتون هم مهم هستین گلم اگر دکتر منع نکنه اصلا مشکلی به وجود نمیاد 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
اره کلا جدا میخابیم ک هوایی نشیم بعد۶سال ب سختی باردارشدم دوست ندارم اتفاقی بیوفته

الهی عزیزم با دکترت مشورت کن حتما راهی برات میزارع من هفت ماهه ام و همیشه رابطه داشتم 

این استرس اصلا درست نیست شما هم به رابطه احتیاج دارید هم شوهرتون همه چیز رو فدای بچه نکنید خودتون هم ...

درسته👍🏻من خیلی احتیاج داشتم اما همش خودداری کردم

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
این استرس اصلا درست نیست شما هم به رابطه احتیاج دارید هم شوهرتون همه چیز رو فدای بچه نکنید خودتون هم ...

اره والله ما هم از اولش قطع نکردیم الان 33 هفته هستم خدارو شکر مشکلی نبوده زندگی عادی داریم میکنیم ب کسی ام فشار نمیاااد یهو تغییر رویه ندادیم