الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از دو سال تا دوسال ونیم دیگه باید گرف...منم سه روز هس شروع کردم امروزپدرمو دراورده....دوبار پی پی کرده لباسش ....۴بار جیش انقدر شستم دارم از بدن درد میمرم....من تصمیم گرفتم مثل شیر گرفتن اینم بگیرم...یه ماه فقط روزا پوشک نکنم هر نیمساعت میبرمش دسشویی مثل خودمون راحت میشینه جیششو میکنه میشورم میارم شور ت آموزشی وشلوارشو پاش میکنم...امروز نمیخواس بره با خرگوش وسگشگولش زدم بردم که بیا ببریم خرگوشتو یا سگتو جیش کنه....اما تو این یه ماه موقع خواب وبیرون رفتتی پوشک کنم...بعد یه ماه انشاءالله پوشک شبونه رو میگیرم هر دوساعت ساعت کوک میکنم ببرمش جیش کنه....بعد یه ماه دیگه که مردادماه میشه بیرون رو حذف کنم..واقعا سخته دیگه چاره ای نیس
بستگی به امادگی بچه اتون داره.اما به توصیه پزشک ها از دو سال و شش ماهگی شروع کنید بهتره.دختر من دقیق دو سال و نیمشه از پوشک گرفتمش الان نزدیک بیست روزه خیلی خوب یاد گرفته.اگر زود شروع کنی و بچه اماده نباشه هم برای خودت سخت میشه هم برای بچه