2777
2789
عنوان

راسته که پرنده یاکریم خوش یومنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 22 پست

یه عالمه اومده بودن تو بالکنمون دیگ خیلی کثیف کاری کردن انداختیمشون بیرون تور زدیم دیگ نیان من فوبیای پرنده ها رو دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر  من ۴ ساله ترشحات سبز دارم هر چی دکتر میرم هیچ فایده نداره خوب نمیشم  بنظرتون م ...

سلام عفونت عاملشه معمولا. آنتی بیوتیک نداده دکتر؟ پاپ اسمیر رفتی؟ متاهلی؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
متاهلم پاپ اسمیر هیچی نشون نمیده ۳ باری انجام دادم  انتی بیوتیک هم مصرف کردم  تاثیر نداره ...

آب و مایعات یه مدت زیاد بخور. ماست پروبیوتیک و کپسول لاکتوفم استفاده کن. ببین فرقی میکنه یا نه.

آنتی بیوتیک چی خوردی؟ تشخیص نوع عفونت رو دکتر چی گفت؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
آب و مایعات یه مدت زیاد بخور. ماست پروبیوتیک و کپسول لاکتوفم استفاده کن. ببین فرقی میکنه یا نه. آنت ...

دکتر دیروز رفتم باز 

معاینه کرد گفت چیزی نمیبینم ترشح و سفیدی داخل نبود انگار 

ولی همینکه از دکتر برگشتم خونه باز کلی چیز ازم اومد 

برام بایوفم و لاکتوواژ نوشت قبلا استفاده کرده بودم یه دوره زیاد تاثیر نداشت حالا اینبار طولانی تر نوشته مصرف کنم‌تا ببینم چیه 

گفت روش حساس نشو 

خودشم براش سوال بود ک دلیلش چیه فکر کنم

اخه تو معاینه چیزی ندید ولی هرروز خدا من ببخشیددددد ترشح کشدار سبز میبینم