2777
2789

مامان هایی که بچهاشون رفلاکس شدید داشتن

تورخدا یه راهنمایی کنید منو

دخترم از اولش رفلاکس داشت

الان یکسال و یکماهشه، دکتر‌کم کم داروهاش قطع کرد الان انگار بدتر شده دوباره، یکساعت خوابیده بود یهو با گریه بیدار شد شروع کرد بالا آوردن، روزی چندبار بالا میاره

دیگه خودمم اینبار شروع کردم به گریه کردن کم آوردم دیگه 😭

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

دختر من از همون اول بالا اورد .

هنوزم با اینکه ۴.۵ سالشه همینه راحت بالا میاره ...

بهش اصلا لبنیات نده 

رو سطح شیب دار بخوابون 

الوچه و توت اینا که ندادی؟؟؟؟اونها خیلی الرژی زا هستن 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از همون اول بالا اورد . هنوزم با اینکه ۴.۵ سالشه همینه راحت بالا میاره ... بهش اصلا لبنیات ...

نه اصلا ندادم

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
دارو چی میدی

در حال حاضر که هیچی

قبلا اس امپرازول دکتر تجویز کرده بود 

نه اصلا ندادم

تو خواب نشخوار داره؟؟؟یعنی انگار یچیو داره میجوه؟؟؟؟

شاید ویروسی شده 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

پسر من اینطور بود تا بردمش تهران دکتر گفت شیر خودتو قطع کن و پروتیین گاوی تخم مرغ مغزیجات یا هر چیزی که احتمال حساسیت بهش هست . چهارپنج ماه که همه رو قطع کردم بهتر شد بعد کم کم شروع کردم بهش دادم البته رفلاکس و تا چهارسالگی داشت گاهی حالش به هم میخورد باید مراقب خوراکش میبودم 

من نکسیوم میدادم دخترم یکسالش از دوماهگی دادم الان قطع کردم اما مریض میشه داعم عوق میزنه و بالا میار ...

عوق زدن رو که داره کلا یه چیزی بدش بیاد توی دهنش به راحتی عوق میزنه بالا میاره

ولی اینکه بعدیکساعت بیدار شد شروع کرد بالا آوردن نگرانم

عوق زدن رو که داره کلا یه چیزی بدش بیاد توی دهنش به راحتی عوق میزنه بالا میاره ولی اینکه بعدیکساعت ...

برامنم همونه بهتر شده ب نسبت نوزادیش اما بازم خیلی چیزا رو میخوره بالا میاره