2777
2789
عنوان

خانمای اقتصاددان یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 44 پست
میخاستین بفروشین چیکار کنین 

گلم میخوام کفی کش بخرم اگه میت نی راهنماییم کت سرم داره سوت میکشه 😔😔😔

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
تو ایران و پایین؟؟؟؟؟

فعلا که دو هفته هست ما نیت کردیم بفروشیم هر روز ۵ تومن کم شده دیگه خسته شدم استرس گرفتم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نمیکنی؟  ماشین تون چیه؟ شنیدم خرداد دوبار موج گرونی شروع میشه

در چه مورد استباه کنم؟والا من نیت کردم بفروشم از ۴۱۰ رسیده به ۳۸۰ الانم باز میترسم کم بشه پولشم احتیاج دارم

اون کفی کشی که میگید ارزون نشده؟؟

نه متاسفانه اونا با اهن میسازن و اهن داره هر روز میره بالا .اگه اهن نخریم از اون طرفمم گرون تر پامون در میاد چون هر روز اهن داره گرون میشه .

اعصاب بهم ریخته

در چه مورد استباه کنم؟والا من نیت کردم بفروشم از ۴۱۰ رسیده به ۳۸۰ الانم باز میترسم کم بشه پولشم احتی ...

چون چند روزه قیمت خودرو و چک میکنم توی دیوار تغییر نکرده 

تا خرداد صبرکنید،البته اگه ماشین گرون بشه بعدش اون کفی کش هم گرون میشه

چون چند روزه قیمت خودرو و چک میکنم توی دیوار تغییر نکرده  تا خرداد صبرکنید،البته اگه ماشین گرو ...

گلم اخه تو دیولر معمولا قیمتا بالاست ولی بنگاه پرسیدم میگه این قدرا نمیره 

ماشین مون هم ساینا هست 

نه قیمت کفی کاری به قیمت ماشین نداره برعکس ممکنه ماشین ارزون بشه ولی کفی بهمون گرون در بیاد 

هنوز نوبت ساختمون نشده ولی طرف گفت ماشین تون را بفروشین اهن بخرین 

اینم هر روز ماشین ارزون شد 

عزیزم بزارید تو دیوار بفروشید ،چون بنگاه خودش یه ۱۰الی ۲۰تومن  می‌کشه روش میفروشه

شوهرم نمیذاره تو دیوار و همش مخالفت میکنه چون شهرستانیم میگه بیرون نفروشیم .به نظرت خودم خودکار بذارم تو دیوار؟قیمتا چند بزنم؟

شوهرم نمیذاره تو دیوار و همش مخالفت میکنه چون شهرستانیم میگه بیرون نفروشیم .به نظرت خودم خودکار بذار ...

عزیز توی دیوار یه بخشی داره که قیمت ماشین تون و تخمین میزنه بعد تخمین خودت آگهی و بزار ،انشالا که با قیمت خوب بفروشید ، تو دیوار شهر خودتون بزن، کدوم شهرستانی؟

عزیز توی دیوار یه بخشی داره که قیمت ماشین تون و تخمین میزنه بعد تخمین خودت آگهی و بزار ،انشالا که با ...

عزیزم خوندی پیامما ،من چون اسم شهرما گفتم زود پاک کردم

آره خوندم، دیوار شهرتون بزن  شوهرت سخت میگیره ،شوهر خواهر شوهر من قم زندگی میکرد واسه خرید ماش ...

اره خیلی سخت گیره حالا خودم میذارم تو کانال