2777
2789
عنوان

دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 62 پست
گناهش گردن خودس اما این قدر تن و‌بدن من میلرزونن امیدوارم خدا ازش نگذره

ان شاءالله باورکن فیلمشون بوده شوهره و خواهرشوهرت خواستن از اونورم یه پولی دربیارن چطور شوهرت نمیتونه بره جای دیگه اما خواهرشوهرت راحت خونش رو داده اجاره اوندا خونه باباش

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اونجا خونه پسرش هستش چکار میتونه بکنه حاصره پسرش بره مستاجری داماده راحت بیاد بشینه تازه خونشم ...

مطمئن باش مادرشوهره راضیه پسرش بره و دخترش بمونه اینو منی که یه حا زندگی میکنم با مادر شوهرم و تازه همسرم تکپسره میگم 

کاملا ترجیحش به دختراشه پسر فقط پول بده کافیه بعد بره گم شه

خواهرشوهرت بیادطبقه اول شمابرو سوم

خونه من کناف و خیلی خوشگله طبقه سوم فقط رنگه من اینا برام ملاک نیست اجی بخدا از اول حاملگی ،حاملگیم پرخطر بوده جفت پایین سرکلاژ شدم استراحت مطلق بعدم کلا بیرون نیمتونسم برم الانم یه دور بند ناف دور گردن بچمه ،سزارین اجباریم چهار روز‌دیگه چجوری این همه پله برم بالا

ان شاءالله باورکن فیلمشون بوده شوهره و خواهرشوهرت خواستن از اونورم یه پولی دربیارن چطور شوهرت نمیتون ...

منم میگم نقششون بوده ، بخدا بریدم ی وقتا فکر خودکشی میزنه به سرم ولی وقتی یاد این میفتم بچم‌زیر دست اینا بزرگ بشه. خجالتم میاد

شوهرم قبول نمیکنه از طرفی منم حاملگی پر خطر و پر دردسری داشتم 

برو خونه بابات سر لجبازی خواهر برادر قرار نیست عصبی بشی رو بچت تاثیر بذاره وقتی هم بدنیا بیاد دیگه بدتر شاید خجالت کشیدن آروم شدن چقدر بیشعورن خدا صبرت بده 

واقعا حق داری بخدا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مطمئن باش مادرشوهره راضیه پسرش بره و دخترش بمونه اینو منی که یه حا زندگی میکنم با مادر شوهرم و تازه ...

نه بابا اینا میخان هم پسرشون پیششون باشه هم دخترشون وگرنه تابحال میگفتن برید یا بفروشید آدمها باهم فرق دارن 

خدایا شکرت
نمیشه بره واحد دیگه منم باهاش همسایم پدرم در اومده 😔😔اگر چیزی بگم تیر بارونم از همه طرف همش طرفشه ...

بخدا ای کاش میرفت منم یکم ارامش داشتم ،دیگ بریدم میخام اسبابم جمع کنم برم خونه بابام از طرفیم  تا دوهفته دیگه زایمان میکنم بابام بعدا نمیزاره شوعرم زیاد بره و‌بیاد 

منم میگم نقششون بوده ، بخدا بریدم ی وقتا فکر خودکشی میزنه به سرم ولی وقتی یاد این میفتم بچم‌زیر دست ...

با شوهرت جدی حرف بزن به پدرشوهرتم باید شوهرت حرف بزنه بگه طبق قرارمون خونه رو بفروشیم هرکی برای خودش جدا خونه بخره دختره هم بره سر زندگی خودش اونا میخان یه طبقه رو صاحب بشن باور کن شوهرت رو شیرفهم کن تا دیر نشده 

خدایا شکرت

بچه خودتم دوروزدیگه میادسروصدامیده مادررشوهرت ازدستت شاکی میشه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد