2777
2789
عنوان

دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 62 پست
عمرا مادرشوهرهبین عروس و دختر عروسو انتخاب کنه

وقتی اونجا خونه پسرش هستش چکار میتونه بکنه حاصره پسرش بره مستاجری داماده راحت بیاد بشینه تازه خونشم داده اجاره بعدشم استارتر برای خودش نمیگه برای بچش نگرانه اونم نوه شون میشه 

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

اگر سند خورد به اسم اتون بفروشید برید یجا دیگه بخرید 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
شوهرت با پدر ومادرش صحبت کنه اونا با دخترشون جدی برخورد کنن اگه نمیتونن شوهرت به دامادتون بگه یا درس ...

خونه هاشچن مثل الان طبقه ای جدا بود ،نمیدونم چرا نساخته ساید تون بنده خدا جاریشم اذیت میشده

مادرش نمیزاره میگه غریبه نمیخام بیاری تو‌خونه

بگو ارامش ندارم منم وا چه حرفا خب خودشون بخرن ازتون 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
مادرش نمیزاره میگه غریبه نمیخام بیاری تو‌خونه

وقتی فروختین مجبوره غریبه رو تحمل کنه دهن دخترش سرویس میشه بعد

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

قولنامس،پدرشوهرم گفته خاهرت که رفت کلا ساختمون بفروشیم دوتا ویلایی بخریم برا همین الان نمیزا ...

ببین خواهر نمیره از من گفتن 

خونه هاشچن مثل الان طبقه ای جدا بود ،نمیدونم چرا نساخته ساید تون بنده خدا جاریشم اذیت میشده

باورکن خواهرشوهرت دروغ میگه قصدش این بوده بیاد خونه باباش بشینه مفت که خونشون رو بده اجاره از اونورم حالش گرفته شده که باباش به برادرش خونه داده به خودش نداده

خدایا شکرت
باورکن خواهرشوهرت دروغ میگه قصدش این بوده بیاد خونه باباش بشینه مفت که خونشون رو بده اجاره از اونورم ...

گناهش گردن خودس اما این قدر تن و‌بدن من میلرزونن امیدوارم خدا ازش نگذره