توروخدا بهم یه راهکار بدین
یه ماه پیش یه آقایی تو دانشگاه به بهونه اینکه *من میخام برم جایی زنگ بزن که من خودم رو به امتحان برسونم* شماره منو گرفت.بعد اون هی بهم زنگ میزد هی پیام پیام پیام .منم گفتم دیگ نمیخام بهم پیام بدی ولی خیلی رو دار بود .بار آخر بهش گفتم اوکی فقط حرف بزنیم و هنوزم اتفاقی بین ما نیوفتاده
من امتحان داشتم و اس داد که بیا با هم بریم دانشگاه.من خر هم قبول کردم و با تاکسی رفتیم .خیلی خیلی پشیمون شدم که اینکارو کردم واقعا حس خیلی بدی گرفتم و سریع رفتم تو دانشگاه و امتحانم دو دادم و اومدم بیرون و گفتم دیگ حق نداری بهم زنگ بزنی حق نداری هیچکاری کنی از همه جا بلاکش کردم الان تقریبا ۴ هفته میگذره و هنوز بهم زنگ میزنه و چون بلاکه تو لیست تماسام میاد
بچها ما شهرمون خیلی کوچیکه. چند روز دیگ امتحانام شروع میشن و همیشه یکی از خانوادم یا داداشم یا دامادمون منو میرسونه.واقعا خیلی غیرتین و کل شهر هم میشناستشون به خاطر کارش .من میترسم که برم دانشگاه و اون آقا منو با یکی ازین خانوادم ببینه و بره بهش بگه .پای آبروم وسطه توروخدا یه راهکاری بزارین جلو پام
اون آقا هم سنش خیلی کمه.ولی خیلی رو داره با اینکه از همه جا بلاکش کردم اما بازم بعد ۴ هفته زنگ میزنه