2777
2789

توروخدا بهم یه راهکار بدین 

یه ماه پیش یه آقایی تو دانشگاه به بهونه اینکه *من میخام برم جایی زنگ بزن که من خودم رو به امتحان برسونم* شماره منو گرفت.بعد اون هی بهم زنگ میزد هی پیام پیام پیام .منم گفتم دیگ نمیخام بهم پیام بدی ولی خیلی رو دار بود .بار آخر بهش گفتم اوکی فقط حرف بزنیم و هنوزم اتفاقی بین ما نیوفتاده 

من امتحان داشتم و اس داد که بیا با هم بریم دانشگاه.من خر هم قبول کردم و با تاکسی رفتیم .خیلی خیلی پشیمون شدم که اینکارو کردم واقعا حس خیلی بدی گرفتم و سریع رفتم تو دانشگاه و امتحانم دو دادم و اومدم بیرون و گفتم دیگ حق نداری بهم زنگ بزنی حق نداری هیچکاری کنی از همه جا بلاکش کردم الان تقریبا ۴ هفته میگذره و هنوز بهم زنگ میزنه و چون بلاکه تو لیست تماسام میاد 

بچها ما شهرمون خیلی کوچیکه. چند روز دیگ امتحانام شروع میشن و همیشه یکی از خانوادم یا داداشم یا دامادمون منو میرسونه.واقعا خیلی غیرتین و کل شهر هم میشناستشون به خاطر کارش .من میترسم که برم دانشگاه و اون آقا منو با یکی ازین خانوادم ببینه و بره بهش بگه .پای آبروم وسطه توروخدا یه راهکاری بزارین جلو پام 

اون آقا هم سنش خیلی کمه.ولی خیلی رو داره با اینکه از همه جا بلاکش کردم اما بازم بعد ۴ هفته زنگ میزنه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این چ کاریه کردی سوار تاکسی میشی با کسی ک چیزیت نمیشه قصدی هم نداری باهاش😶

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم نگران نباش اون آقا هم دنبال دردسر نمی گرده که بیاد مثلا چی بگه میدونه که بعدش کلی عواقب و درد سر داره براش، دیگه گذشت اون زمان که پسرا از این کارا می کردن

شما هم که کار خاصی نکردید استرس نداشته باش

سیم کارت جدیدبگیر

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد