2777
2789
وای نه تورکای اراک ماهن،،،از طرف پدری تورک اراکن جز احترام چیزی ندیدم ولی خود مادرشوهر و بچه هاش همه ...

شما خودت ترکی متوجه نیستی خب گلم

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از خوبیاتون بگید تاماشرمنده شیم واین که اهل کجایین 

قربونت در مورد بدی پرسید ،،،خوبی هم بخایی دارن برات میگم ولی تو ازدواج نکات منفی رو میگن تا اگه سخته نرن سراغشون و الا اهل رفت و آمد و دور همی و ب شدت اهل جشن و کادو و ولخرجی هستند ،با سلیقه هستند ،،... دسپختت عالی دارن ،،،اش جو رو نگم برات

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شما خودت ترکی متوجه نیستی خب گلم

نه اخه تورک ما کجا اینا کجا؟!! اینا اسمشون ترکه و اصلا نه از فرهنگ و نه زبان تورکی نمونده ،،با تورک طرف ما و تبریز قابل مقایسه نیستند و بیشتر از لحاظ فرهنگ و ته لحجه مثل لر ها هستند 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یا خدا دارم وحشت میکنم والا من برای برادرم میخوام عاشق یه دختر اراکی شده 

وحشت نکن همه ک مث هم نیستن

هرکسی از قوم‌هر نژاد و شهر با کشوری بد یا خوب داره

قرار نیس همه مد نظر ما و امثال شما باشن که

حضوری ببینید تحقیق کنید ن توی سایت 

اصلا قبول ندارم ی جاهایی فقط بد داره من که خوب ندیدم ازشون

باید خوب باشی تاخوبی ببینی حتما شما خودتم مشکل داری

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه اخه تورک ما کجا اینا کجا؟!! اینا اسمشون ترکه و اصلا نه از فرهنگ و نه زبان تورکی نمونده ،،با تورک ...

من با ترک تبریز تاحالا برخورد نداشتم نظری ندارم

اما این ترکایی که اینجا من دیدم... کلا نگم بهتره

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
یا خدا دارم وحشت میکنم والا من برای برادرم میخوام عاشق یه دختر اراکی شده 

والا مام یکی بهمون اضافه شده با قهر کردن و حسادت کردن به بقیه داره پیش میره یعنی هرکی کاری  کنه اون خانوم باید بدوعه 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍