2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسر منم برای اراکن

دور از جون بعضی از اراکی های خوبمون.

خداشاهده باورتون نمیشه چقدر خاله زنک هستن .چقدر فضول و سرشون تو زندگی عروس .چقدر ادعای باکلاسی و ادب دارن .فک میکنن فقط خانواده اینا آدم هستن. خرافاتی چی بگم مت روابطمو باهاشون مخصوصا خواهرشوهرام خیلی کم کردم تا زندگیم دوام پیدا کنده 

دقیقا همینه،،،،اسم هر بی ادبی رو هم راحتی میزارن ،،ب شدت اهل بریز و بپاش هستند یا برعکس ب شدت سفت و ...

شما از خوبیاتون بگید تاماشرمنده شیم واین که اهل کجایین 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین اگه جزو ترک های اراکن اصلا سمتشون نرو کلا فرار کن

وای نه تورکای اراک ماهن،،،از طرف پدری تورک اراکن جز احترام چیزی ندیدم ولی خود مادرشوهر و بچه هاش همه اراکی و فارسن و کاش ب خانواده‌ یرپدزی میرفتن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من تورکم ولی ساکن قمم

همون دیگه ترکی😅😂

اراکیا و کلا بیشتر مردم معمولا با ترکا رابطه خوبی ندارن چون از نظر اونا هم ترکا دقیقا همین خصوصیاتی که گفتیو دارن و + نمیفهمن

مهم ترینش اینکه برنامه فیتیله که جمعه ها پخش میشد رو الکی الکی از صداسیما حذفش کردن چون تو توهماتشون بهشون برخورده بود 😒

شمام که دیگه سم خالصی 

ترک و قممم 

خانواده همسر منم برای اراکن دور از جون بعضی از اراکی های خوبمون. خداشاهده باورتون نمیشه چقدر خاله ...

بعد شما هم از این عروس مظلوما هستی لابد خودتون اهل کجایین 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔