2777
2789

۲۵ سالمه و یه دختر ۴ ساله دارم ، از وقتی دخترم به دنیا اومده از جمع گریزونم البته یه دلیلش اینه که دخترم خیلی اذیت می‌کنه 

دیروز رفتم باشگاه ثبت نام کردم شهریه رو هم دادم گفتم شاید حالم بهتر بشه ، اضافه وزنم کم کنم و دخترمم همش تو خونه حوصله ش سرمیره، مهد هم خیلی دوره نمیشه بردش ، گفتم یه هوایی بخوره

حالا همش خودخوری میکنم که چرا ثبت نام کردم میگم اگه تو راه اتفاقی بیوفته، اگه بچه م اونجا بدقلقی کنه محیط باشگاه و به هم بزنه( خیلی بچه ی لجباز و شیطونیه) و.........

از یه طرفم همین دیروز که جلسه ی اول بود تو مسیر دخترم خورد زمین چیزیش نشد ولی همش میگم کاش نمی‌رفتم 

نمی‌دونم مریضم یا عادیه

مریضی مثل من

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این افکارت پس شب و روز باید خونه باشی و بپوسی !!! 

با بچت همه جا برو می افته بلند میشه بازی می کنه 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
اگه تو باشگاه جیغ بزنه آبروم می‌ره 

خب بزنه بدرک،خوش باشچ تورو خدا سعی کن این فکرای پوچو از خودت دور کنی وگرنه دخترتم گرفتار میشه،ببین اگه دوس داری برو طب سنتی مشکلتو بگو انقدررر خوبه داروهای شادی آور گیاهی میدت فکرت آروم میشه

ولی کلا باشگاه و اشتباه کردی کوفتت می‌کنه 

عزیزم من هم مثل تو بودم رفتم مشاور خیلی خوب شدم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ولی کلا باشگاه و اشتباه کردی کوفتت می‌کنه  عزیزم من هم مثل تو بودم رفتم مشاور خیلی خوب شدم

نمی‌دونم خودمم همش دارم سرزنش میکنم خودمو

۳۰۰ شهریه دادم کلا ، دیگه دو سه جلسه میرم اگه دیدم نمیشه نمیرم 

واسه مشاور رفتنم مشکل دارم 

میترسم بذارمش پیش شوهرم برم حواسش نباشه چیزیش بشه

نمی‌دونم خودمم همش دارم سرزنش میکنم خودمو ۳۰۰ شهریه دادم کلا ، دیگه دو سه جلسه میرم اگه دیدم نمیشه ...

اگه اذیتت نمیکنه ک خیلی خوبه ادامه بده 

ببین حتما برو مشاور اوضاعت خیلی خرابتر از منه انشالله بهتر بشی،

نمی‌دونم خودمم همش دارم سرزنش میکنم خودمو ۳۰۰ شهریه دادم کلا ، دیگه دو سه جلسه میرم اگه دیدم نمیشه ...

نگا کن محیط باشگاه به قدری شلوغ هست که صدای جیغ بچت توش گم بشه بعدم مگه بچه تو خونه ضد ضربه داره؟ خب همونجام میخوره زمین من تو خونه دستم شکست