2777
2789

سلام بچه ها پسرم پیش دبستانیه خیلی پسر خوب و مهربونیه فقط از پسرهمسایمون که ۱۰ سالشه فحش یاد گرفته چون خیلی دم در بازی میکنن کلا کوچمون پر بچه ست براهمین دوباره فرستادمش مهد

اینم بگم پسرم بخاطر فوت برادرشوهرم چند وقت نشد بره مهد و تازه از شنبه دوباره فرستادمش با چه ذوق و شوقی میرفت و می اومد

امروز مدیر مهد بهم زنگ زد گفت پسرت یه فحش بد داده و دیگه نزاربیاد خیلی ناراحت شدم و ازش معذرتخواهی کردم گفتم یه مدت ازش غافل شدم توکوچه میرفت یادگرفته ولی اونجا یادش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد پسرم اومد خونه کلی گریه کرد گفت مدیر جلو بچه ها بهم گفت تو اخراجی بچه ها مسخرم کردن

چه مدیر بیشعوری شما هم برو گزارش،کن ببین از،کجا مجوز،گرفته حق نداره به خاطر یه فوش بچه از،آموزش منع کنه 

اتفاقا حالا وقت خوبی است . بگو چون حرف بد زدی . بگذار حالا متوجه عواقب رفتارش بشود. 

نه بگذار بره مهد نه کوچه. اتفاقا بگذار تنها بمونه. 

کم کم حرف بد از سرش بیفته. 

افتاد با مدیر هماهنگ کن و  ببر مهد. 

چه مدیر بیشعوری شما هم برو گزارش،کن ببین از،کجا مجوز،گرفته حق نداره به خاطر یه فوش بچه از،آموزش منع ...

خوب چون بد آموزی داشته مدیر   مجبور شده مانع حضور بچه بشه. هر کس دیگری هم بود همین کار رو می کرد 

خوب چون بد آموزی داشته مدیر   مجبور شده مانع حضور بچه بشه. هر کس دیگری هم بود همین کار رو ...

بهش حق دادم عزیزم ولی بعد که فهمیدم جلو همه پسرمو اخراج کرده خیلی رو روحیش تاثی بد گذاشته بود انقدر گریه میکرد میگفت بچه ها مسخرم کردن

چه مدیر بیشعوری شما هم برو گزارش،کن ببین از،کجا مجوز،گرفته حق نداره به خاطر یه فوش بچه از،آموزش منع ...

میدونی تا پسرم اومد ازش خواستم از مدیر عذرخواهی کنه و قول بده دیگه تکرار نکنه. همینکارو کردم و زنگ زدم گوشی رو دادم پسرم عذر خواهی کرد ولی بعدش پسرم گفت مامان همه بچه ها مسخرم کردن بهم خندیدن گفتن اخراج شدی. وای چقدر پشیمونم که معذرتخواهی کردم از یه به اصطلاح مدیر بی فرهنگ

احتمالا  این حرف بد زده بچه ها خندیدن یا اون بچه ناراحت شده. مدیر خواسته بدی حرف بد رو نشون بده . از این موقعیت استفاده کن تا بچه ات متوجه بد بودن فحش بشه. چون شما که همیشه نمی تونی بچه رو از بقیه جدا گگه داری. بچه میشنوه. باید یاد بگیره تکرار نکنه یا به کار نبره 

اتفاقا حالا وقت خوبی است . بگو چون حرف بد زدی . بگذار حالا متوجه عواقب رفتارش بشود.  نه بگذار ...

همینکارو کردم ولی خیییلی گریه میکنه که بره مهد میگه منکه معذرتخواهی کردم قول دادم تکرار نکنم. نمیدونم چکار کنم لطفا بگید از طرفی مدیر خیلی شخصیت بچمو له کرده جلو بقیه بچه ها ونمیتونم قبول کنم دوباره بره

از طرفی پسرم خیییلی دلش میخواد بره. خدامنو بکشه فرمشو دراورد تا کرد گذاشت تو کمد برا فردا ولی قرار نیست بره دلم آتیش گرفته

میدونی تا پسرم اومد ازش خواستم از مدیر عذرخواهی کنه و قول بده دیگه تکرار نکنه. همینکارو کردم و زنگ ز ...

شما الگوی خوبی برای پسرت شدی. پسرت شجاعت و ادب رو از شما یاد گرفت. درسی که هیچ وقت فراموش نمی کنه. 

بهتره به مدیر زنگ بزنی و بگی بچه خیلی ناراحته. یا مدیر می بخشه بر می گرده مهد . 

نکرد دیگه چاره ای نیست بگو مهد رو سم پاشی کردن توش سوسک پیدا شده فعلا تعطیله. اما نگذار کوچه بره. 

احتمالا  این حرف بد زده بچه ها خندیدن یا اون بچه ناراحت شده. مدیر خواسته بدی حرف بد رو نشون بده ...

درسته عزیزم مدیر حق داشته اعتراض کنه تنبیه کنه من مخالفتی ندارم ولی بچمو اومدنی که تعطیل شدن بهش گفته دیگه نیای تو اخراجی. پسرم میگه بچه ها خندیدن بهم راننده سرویس دعواشون کرد گفت به دوستتون نخندین وای دارم میمیرم میدونم این له شدن شخصیت تا بزرگ بشه یادش میمونه

همینکارو کردم ولی خیییلی گریه میکنه که بره مهد میگه منکه معذرتخواهی کردم قول دادم تکرار نکنم. نمیدون ...

خدا نکنه. برو مهد تاثیر حرف رو در رو چیز دیگه است.  بگو خیلی تاثیر منفی گذاشته. می دونم مادری اما بگذار عواقب کارش رو ببینه. 

مهد دیگه نزدیک خونه نیست؟ 

شما الگوی خوبی برای پسرت شدی. پسرت شجاعت و ادب رو از شما یاد گرفت. درسی که هیچ وقت فراموش نمی کنه.&n ...

مرسی عزیزم نظر لطف شماست

خودم شاغلم خیلی درحق بچم کوتاهی میکنم خونه نیستم میره بیرون تو کوچه ولی خیلی بچه خوبیه فحشی یاد گرفته که اصلا نمیدونه حرف بدیه ولی خودم به مدیر گفتم حق دارید ناراحت بشید خودم باش صحبت میکنم و بهش میفهمونم اشتباه کرده ولی مدیر نالایق رفته جلو بچه ها پسرمو خورد کرده بقران چشمام پر اشکه از خورد شدن بچم که مورد تمسخر قرار گرفته و تو سنی هست که معنی تمسخرو میفهمه