2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید راهنمایی کنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 29 پست

حتی پیشنهاد کن شیرینی بخری بدی بچه به دوستاش بده. عذرخواهی کنه آشتی کنند. بچه ها زود دوباره دوست میشن.بفرمایید حتی شده دوسه روز بیاد بهانه ای جور می کنم دیگه نمی آرم.   نشد نشد نشد بگو این مهد سوسک اومده کثیفه . دیگه نرو .

خدا نکنه. برو مهد تاثیر حرف رو در رو چیز دیگه است.  بگو خیلی تاثیر منفی گذاشته. می دونم مادری ا ...

چرا مهد همینجا هست ولی اون مهد نمونه هست و شهریش بیشتراز بقیه مهدای اطرافه تازه یک ماه شهریه ازش طلبکارم ازبس بی برنامه براشون پول زدم حساب کردیم یک ماه طلب کارشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی پیشنهاد کن شیرینی بخری بدی بچه به دوستاش بده. عذرخواهی کنه آشتی کنند. بچه ها زود دوباره دوست میش ...

همینکارو میکنم. ولی با دل خودم چکارکنم چجور کنار بیام شکستن دل بچم با خورد شدن شخصیتش؟

چرا مهد همینجا هست ولی اون مهد نمونه هست و شهریش بیشتراز بقیه مهدای اطرافه تازه یک ماه شهریه ازش طلب ...

اگه مدیر نپذیره یا جا نداره یا نمونه نیست. شهریه رو پس بگیرید به بهانه سوسک و شپش بچه رو ببرید جای دیگه 

بهونه بیار که نمی تونی ببریش مهد . خودت تنهایی برو صحبت کن. 

پیشنهاد شما چه کلاسیه جایگزین مهدش کنم بزارمش بره؟

نمیتونم خودمو راضی کنم با رفتار بی سوادانه و بی خردانه اون مدیر کناربیام ترجیحم اینه بزارمش یه کلاس دیگه

همینکارو میکنم. ولی با دل خودم چکارکنم چجور کنار بیام شکستن دل بچم با خورد شدن شخصیتش؟

نفرمایید. تجربه زندگی است دیگر. ما همه این تجربه ها رو کردیم نکردیم؟؟ خیلی هاش رو اصلا یادمون نیست. بقیه هم باعث رشدمون شدن. 

اینجوری باشید بچه ات خیلی وابسته به شما میشه. چون خودتون نمی تونید رابطه رو مدیریت کنید الان کوچکه شما دخالت می کنید . فردا رفت مدرسه خودش باید حل کند. 

خوب چون بد آموزی داشته مدیر   مجبور شده مانع حضور بچه بشه. هر کس دیگری هم بود همین کار رو ...

مدیری که ندونه چطور،رفتار،کنه که نباید مدیر میشد یکم باید منعطف باشه بچه ست  با مادرش صحبت میکرد و یه راهکار،میرسیدن بعدم اون لحظه که حرف،بد زد میبردش تو دفتر تا مادرش بیاد و میگفت چون حرف بدزدی فردا نیا مدرسه تا تصمیم بگیریم بعدم به مادرش،میگفت چند روز،دیگه بیارش 

موارد بدتر از فوش هست قرار،باشه اینجوری،رفتار،بشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه 

به نظرم رفتار،مدیر نسنجیده بوده

نفرمایید. تجربه زندگی است دیگر. ما همه این تجربه ها رو کردیم نکردیم؟؟ خیلی هاش رو اصلا یادمون نیست. ...

چقدر قشنگ تحلیل میکنی عزیزم ممنونم 

راننده سرویسشونم گفت مدیر حق نداشت اینجوری برخورد کنه و منم ناراحت شدم. اینو شنیدم بدتر آتیش گرفتم ولی فعلا هیچ اقدامی نکردم تا مشورت کنم

خوب است کلاس تخصصی بگذارید در دو یا سه رشته. اما مهد هم خوبی اش به این است ارتباطش با معلم و دوستان زیاد است رابطه عاطفی شکل می گیرد. در کلاسهای مهارتی ارتباط عاطفی زیاد نیست. ممکن است شما را هم زیاد درگیر کند چون فرمودید شاغلید. باید ارتباط با فامیل بچه دار را زیاد کنید. 

بچه های ساختمان که زیاد خوب نیستند 

مدیری که ندونه چطور،رفتار،کنه که نباید مدیر میشد یکم باید منعطف باشه بچه ست  با مادرش صحبت میکر ...

مدیرهای مهد های خصوصی فکر اعتبار موسسه و اینکه بچه ها به اولیا خبر بدن هم هستند. می ترسند بچه های دیگر یادبگیرند درخانه تکرار کنند.....

مدیری که ندونه چطور،رفتار،کنه که نباید مدیر میشد یکم باید منعطف باشه بچه ست  با مادرش صحبت میکر ...

درسته عزیزم منم حرفم همینه . باید تو خلوت بهش میگفت اخراجی نه جلو بقیه بچه ها که بهش بخندن و بچه سرافکنده بشه

میدونی عزیزم قلبم آتیش گرفته یادم میاد بچم چه حالی داشته اونجا که مدیر بهش گفته تو اخراجی و بقیه بچه ها بهش خندیدنو نمیتونم هضم کنم لعنت بهش

یاد اون زمانی افتادم که بچه ها رو تنبیه بدنی میکردن خودم دوبار تنبیه بدنی شدم تو دبستان درد نداشت که خودکارو بین انگشتامون میزاشت معلم ولی اون ضربه روحی بزرگی که وارد میشد هنوز آزاردهندست. چقدر یه مدیر میتونه بی خرد باشه که نتونه یه بچه که حرف بد زده رو قانع کنه اشتباه کرده. پس این بچه ها کجا باید متوجه رفتار اشتباهشون بشن؟