2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادری و بی حجابا به جون هم افتادن.لابد بخاطر اون ترکیده

اخه چرا باید بجون هم بیفتن

یکی دلش میخواد پوشش داره یکی دلش نمیخواد نداره

چرا ادمها باید حس کنن بخاطر هر انتخابی به دیگران برتری دارن اصلا هر چی باشه چه حجاب چه نداشتن حجاب

ایا بدن هر کسی حریم شخصی اون نیست؟

اصلا گناهه ثوابه خیره شره 

هرچی هست هرکس مسول رفتار خودشه 

من به شما احترام میذارم عزیزم 

چه اسم باکلاسی مگه چادر هم مارک‌و‌برند داره؟ قدیما میگفتن ژاپنی هاش خوبن 

جدیدا چادرهای خوب و سبک و مشکی و راحتی اومده که البته خیلی گرونن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
جدیدا چادرهای خوب و سبک و مشکی و راحتی اومده که البته خیلی گرونن

چه جالب نمیدونستم

من قدیما دوران راهنمایی یه تایمی جو‌کیر شده بودم شدیدا محجبه شده بودم و چادر سر میکردم

دیگه چون تو خانوادمون جزو‌اقلیت یک‌درصدی حساب میشدم‌انقدر‌مسخرم کردن گذاشتم کنار 😆 برگشتم بخ اصالتم

ولی همه ادمهارو‌با هر عقیده ای محترم میدونم

حتا اونی که منو قبول نداره

فقط با کسی بد برخورد میکنم که بهم‌توهین کنه 

عزیزم منم یهو دیدم تاپیکت تعطیل شده تعجبم کردم کاربرای گزارش زدن یا خود نی نی یار

اره گلم ..بحثی نبود بین کاربرا درسته؟

فقط من گفتم میخوام چادری بشم 

یه نفر تعجب کرد 

همین

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اخه چرا باید بجون هم بیفتن یکی دلش میخواد پوشش داره یکی دلش نمیخواد نداره چرا ادمها باید حس کنن بخ ...

خب واضحه عزیزم.دوست من مانتویی هست اما پوشیده. دیروز تو مزون راهش ندادن گفتن روسریتو شل کن بیا تو...

متاسفانه احترامی نمونده از دو طرف دارن همو میخورن و این خیلی بده

اره گلم ..بحثی نبود بین کاربرا درسته؟ فقط من گفتم میخوام چادری بشم  یه نفر تعجب کرد  هم ...

اره گلم درسته 

عزیزم خلاصه همون مدل عربی بگیر همیشه مده از نزدیک برو مدلارو ببین هر کدوم پسند کردی بخر

البه میگم من خودم چادری نیستم مامانم چادریه عربی سر میکنه

🤍
خب واضحه عزیزم.دوست من مانتویی هست اما پوشیده. دیروز تو مزون راهش ندادن گفتن روسریتو شل کن بیا تو... ...

دقیقا 

خودبرتر بینی و‌دیکتاتوری فکری در‌هر نوعی زشته

من خودم از هفت نسل قبل حجاب نداشتیم 

الان کلی دوست محجبه و حتا پوشیه ای دارم باورتون شاید نشه ولی بقدری باهم اوکی هستیم چون کاری بگار هم نداریم 

چه جالب نمیدونستم من قدیما دوران راهنمایی یه تایمی جو‌کیر شده بودم شدیدا محجبه شده بودم و چادر سر م ...

منم پوششم چادره و دوستان مختلف با پوشش متفاوت دارم.

از خودم پوشیده تر یا برعکس.

اما خدا رو شکر شادیم با هم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اره گلم درسته  عزیزم خلاصه همون مدل عربی بگیر همیشه مده از نزدیک برو مدلارو ببین هر کدوم پسند ...

بازم ممنون گلی💕

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍