2777
2789

سلام  کم و بیش بعضیاتون میشناسین منو ، هیچوقت راجب زندگیم تاپیک نزدم چون تو واقعیت هم دردامو پنهون میکنم. 

کودکی سختی داشتم ، وضعیت مالی ضعیف و اعتماد به نفس پایین که ناشی از خانواده بوده ، از همون کودکی مامانم باهام درد و دل میکرد به جای اینکه من باهاش درد و دل کنم . به گفته اطرافیان تو هر زمینه ای با استعداد هستم ، به خیلی چیزا علاقه داشتم ولی حمایت نشدم ، همه انرژیمو رو درس گذاشتم خیلی سختی کشیدم تو مدرسه همیشه اعتماد به نفسم پایین بود ولی با جون و دل درس میخوندم ، موقع ورود به دبیرستان نمونه دولتی قبول شدم (نمیدونستم تیزهوشان چیه و شرکت نکردم) . تو اینهمه سال حتی یبارم مامانم نیومد مدرسه کارناممو بگیره لااقل ، معدلم همیشه ۱۹ بود هیچوقت تشویقم نکرد همیشه احساس ناکافی بودن داشتم. از سال(۹۷) کنکور بدبختیاو فشارای مامانم شروع شد. امکاناتم صفر بود ، کتاب نداشتم ، معلم نداشتم سال اول ۱۱هزار شدم و افسردگیم استارت خورد تا الان .(سابقه خودکشی دارم به تازگی باز رفتم دکتر ولی مامانم نمیذاره درمان کنم) 

یه چند باری کاربرا ریپلایم کردن و بهم گفتن عاقل و باسواد هستم ، چرا خدا منو با این طرز فکر آفرید ، اگه آفرید چرا تو این خانواده ؟!

کمکم کنین چیکار کنم ، سردرگمم ، برای اولین بار تو زندگیم احساس عجز میکنم.

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

قشنگم 

چراهای زندگی زیادن و چگونه هاش سخت و کم

بگو چجوری با سالم ترین وضع و کمترین هزینه از این موقعیت بیرون بیام

میدونی یکی از دلایل باهوش بودن و خوب اداپته شدنت رفتار مادرته؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن مستقل شی کار پیدا کن

گفتنش آسونه دوست عزیز اگه همچین توان و شرایطی داشتم درسم رو میخوندم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان تو این شرایط والا همه احساس یدبختی میکنن من که یادم نمیاد اخرین بار کسی بهم گفته باشه چقدر از زندگیم راضیم و همه چی خوبه مطمن باش همه همینن فقط باید با همه چی کنار بیای چون به جز این راهی نیست

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

چقدر منو یاد خودم تو سال های کنکورم انداختی.. سخت گذشت اون سال ها به من هم ولی گذشت.

میگذره این روزها برا تو هم.. قوی بمون فقط هر چند میدونم قوی موندن با حرف نیست و انقدرها هم ساده نیست.

چرا مادرت نمیذاره درمان کنی افسردگیتو؟

قشنگم  چراهای زندگی زیادن و چگونه هاش سخت و کم بگو چجوری با سالم ترین وضع و کمترین هزینه از ا ...

با هر کس در ارتباط بودم حتی معلمام اغلب بهم گفتن نسبت به سنت عاقل تر و پخته تری ولی من خسته شدم واقعا دیگه توان ندارم دستامو بزارم رو زانومو تنهایی بجنگم

من خودم چند روز پیش انقدر روحی داغون بودم تاپیک یکی مونده به اخرم رو بخون متوجه میشی 

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
با هر کس در ارتباط بودم حتی معلمام اغلب بهم گفتن نسبت به سنت عاقل تر و پخته تری ولی من خسته شدم واقع ...

میفهمم

خودتو بغل کن عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
گفتنش آسونه دوست عزیز اگه همچین توان و شرایطی داشتم درسم رو میخوندم 

اره میدونم سخته ولی خب دست رو دست گذاشتن کاری و پیش نمیبره

درستو بخون یه بار دیگه کنکور بده

بیشتر کسایی که موفق هستن و نخبه ان وضع مالی پایین داشتن و تو شرایط سخت و خانواده گیر بزرگ شدن

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
الان تو این شرایط والا همه احساس یدبختی میکنن من که یادم نمیاد اخرین بار کسی بهم گفته باشه چقدر از ز ...

حتی اگه بخوامم نمیتونم کنار بیام افسردگیم شدیدتر شده و حتی اتفاق بدی که تو پنج سالگیم افتاده هم آزارم میده الان و پر رنگ تر شده 

بهتر بگم مادرم نمیذاره حداقل کنار بیام 

منم همینم.شرایطم مث تو.با این تفاوت ک عرضه اینکه خودمو خلاص کنم نداشتم.یه آدم دل‌مرده

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
حتی اگه بخوامم نمیتونم کنار بیام افسردگیم شدیدتر شده و حتی اتفاق بدی که تو پنج سالگیم افتاده هم آزار ...

مثلا امشبمو برات مثال میزنم که ۲۳ سالمه حامله ام مثل چی از تنها خوابیدن تو خونه میترسم نیم ساعت پیش شوهرم زنگ زد گفت امشب نمیاد خونه با دوستاش رفتن شب یه جا چادر میزنن.ببین من نمیگم این خوبه ها ولی وقتی میبینی همه مثل هم بدبختن کمتر حالت بد میشه