2777
2789
عنوان

همیشه من نظر دادم یبارم شما کمکم کنین (zohalam)

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 212 پست
میدونی من عزیزم من همیشه یه ساعت زودتر میرفتم جلو در مدرسه میموندم تا از استرس خونه و مامانم راحت بش ...

نمیدونم شرایطت چطوره 

ولی میتونی چند ساعتی رو بری کتابخانه عمومی

اونجا هم درس بخونی

هم اینکه از خونه تون دور باشی چند ساعت

تو دختر باهوشی هستی

زندگی واقعا عادلانه نیست ولی امیدوارم بتونی با تلاش بیشتر یک دانشگاه عالی قبول بشی

برای افسردگی میگن بهترین کار ورزشه

پس حتما پیاده روی رو‌ حداقل بذار تو برنامت

فقط متوجه نشدم دلیل گفتار درمانی و رفتار درمانی چیه

چه مشکلی داری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام عزیزم نمی‌دونم منو یادته یا نه من شمارو یادمه. دنیا هیچ چیزش بر اساس عدالت نیس و خب همه چیز رو همه کامل ندارن عده‌ی کمی عزیز کرده ان که از هر چیزی سهمی دارن. مثلا ممکنه کسی زیبایی داشته باشه ولی شعور حرف زدن نه ، ممکنه کسی خانواده خوبی داشته باشه ولی اسیر افسردگی بشه و ... خانواده آدم انتخابش دست خود آدم نیس. به نظرم وقتی کسی از خانوادش ضرر میبینه بهتره راهشو جدا کنه و به فکر خودش باشه 😘

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی هم مثل سرماخوردگی باید درمان بشه(:

ی سری افراد شرایط مشابه تو دیدم که حتی پدرش اعتیاد به شیشه داشت🥲اما خیلی خیلی قوی بود و الان موفق شده تجربه ثابت کرده ادمایی که سختی میکشن خیلییییی موفق میشن انشالا تو هم با تلاش خودت موفق بشی گلم(:

نمیدونم شرایطت چطوره  ولی میتونی چند ساعتی رو بری کتابخانه عمومی اونجا هم درس بخونی هم اینکه ...

وسواس فکری 

نشخوار ذهنی 

کاهش اشتها 

از غذا چندشم میشه فک میکنم همه چی بوی بد میده 

دچار وسواس تمیزی شدم 

افکار خودکسی 

پانیک 

و... 

مامانم اجازه نداد برم کتابخونه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

سلام عزیزم نمی‌دونم منو یادته یا نه من شمارو یادمه. دنیا هیچ چیزش بر اساس عدالت نیس و خب همه چیز رو ...

چجوری جدا کنم واقعا توان رودرویی باهاشونو ندارم خیلی میترسم تا الان هر چی گفتن نه نیاوردم ولی بازم طلبکار هستن و آدم بده داستان منم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

چجوری جدا کنم واقعا توان رودرویی باهاشونو ندارم خیلی میترسم تا الان هر چی گفتن نه نیاوردم ولی بازم ط ...

درستو هر جور هست بخون و برو دانشگاه شهر دور . اگر میتونی یه روان‌درمانگر خوبم برو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
درستو هر جور هست بخون و برو دانشگاه شهر دور . اگر میتونی یه روان‌درمانگر خوبم برو

چند روز پیش رفتم روانپزشک ولی مامانم نه داروهامو گرفت نه گذاشت برم پیش روانشناس 

یه مرده می‌تونه درس بخونه؟

قشنگم  چراهای زندگی زیادن و چگونه هاش سخت و کم بگو چجوری با سالم ترین وضع و کمترین هزینه از ا ...

عزیزم نحوه صحبت کردن شما ..درایتی که تو جملاتتون میبینم ...منو یاد یه کاربر قدیمی میندازه ...شما احیانا اوپرا نیستی؟

عزیزم توقعت از زندگی زیاده دنیا همینه منم انقدر بدبختی کشیدم تو زندگیم که نگو ولی باید واقعیتو قبول کرد همه مشکلاتی دارن یه تاپیک درمورد خودکشی گذاشتم برو بخون

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
عزیزم نحوه صحبت کردن شما ..درایتی که تو جملاتتون میبینم ...منو یاد یه کاربر قدیمی میندازه ...شما احی ...

سلام

شما همیشه به من لطف دارید 

خودمم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چند روز پیش رفتم روانپزشک ولی مامانم نه داروهامو گرفت نه گذاشت برم پیش روانشناس  یه مرده می‌تو ...

من خودمم دچار اختلالهایی هستم البته نمیدونم شما تاپیکی که قبلا گذاشتم رو خوندین یا نه. ولی اینو یادت باشه تا خودتو خلاص نکنی از این چاه حالت خوب نمیشه. دلیل حال بدت مامانته؟ خب باید ازش دور بشی و بعد شروع کنی به درمان خودت. من هم چند ساله دارم با خودم کلنجار میرم و یاد گرفتم چجوری باهاشون کنار بیام تازه امسال می‌خوام برم روانشناس اگر شرایطم اوکی شه

عزیزم توقعت از زندگی زیاده دنیا همینه منم انقدر بدبختی کشیدم تو زندگیم که نگو ولی باید واقعیتو قبول ...

ولی من از وقتی خودمو فهمیدم جنگیدم که از این زندگی خودمو نجات بدم نه میتونم تسلیم بشم نه با این شرایطم میتونم بلند شم ‌‌‌‌مثل قبل ادامه بدم 

من خودمم دچار اختلالهایی هستم البته نمیدونم شما تاپیکی که قبلا گذاشتم رو خوندین یا نه. ولی اینو یادت ...

چجوری ازش دور بشم گاهی وقتا فک میکنم شاید من دختر بدی هستم براش یعنی نشده یبار اون فک کنه شاید من غمی دارم تو دلم ؟ 

تو بیمارستان داشتن شست‌وشو معده ام میکردن بالا سرم گفت خداروشکر هیشکی نفهمید بعدش حتی ازم نپرسید چرا 

تنها کاریکه الان میتونم بکنم گریست

سلام شما همیشه به من لطف دارید  خودمم

وای عززززیزم خوشحالم که خودتی ..بخدا چند روز پیش تو یه تاپیک اظهار نظر کردید با خودم گفتم چقدر مثل اوپراست ...امروز دلو به دریا زدم و پرسیدم 😍🥰یادمه شما شریف درس خوندید اگه اشتباه نکنم ...دختر منم دانشجوی شریفه ترم دوم متالورژی ..

سلام شما همیشه به من لطف دارید  خودمم

شک کرده بودم که شما اپرا هستی