یاقوت_قرمز_778 مدیر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 عنوان اسم پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست دوستان اسم پسرم همسرم گذاشته کارن…میشه نظرتون بدونم درباره این اسم؟ البته این که زیاده منظورم نیست به طور کلی اسم زیبایی هست؟ نمیدونم چرا از این که نذاشتم بهراد هنوز ناراحتم از خودم😑 من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!) 1402/02/18 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7792 به منم میگفتن تو خودت اسم خارجی انتخاب کردی میگی شوهرت گذاشته 😂🤦♀️😒 خدایااااا کارن که اسم شاهنا ... دقیقا به ما هم گیر داره بودن که انتخاب منه ، قبول نمی کردن پیشنهاد پسرشونه تا اینکه پسرشونه گفت چه فرقی داره من یا خانومم به هر حال توافق هردومونه که پدر و مادرش هستیم اما خداییش چقدر شباهت داریم با هم
یاقوت_قرمز_778 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 دقیقا به ما هم گیر داره بودن که انتخاب منه ، قبول نمی کردن پیشنهاد پسرشونه تا اینکه پسرشونه گ ... اره واقعا 😂😂حالا برای شما چند سال پیش میگیم طرز فکرا قدیمی تر بوده من چی بگم😂😂😂😂 من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
سيگل عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 3760 قشنگ تر از بهراد؟ كارن از بهراد شيك ترب روز تر هست سومين كاربري...🌱
دختر_تابستون_پاییز عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5951 عالی گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱