2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
اسم پسر منم کارن هستش  ۱۳ سالشه  ، پیشنهاد همسرم بوده  خودش که دوست داره اسمشو  ...

وای جدی؟؟ انشالله نامدار باشه 

خودش دوست داشته باشع بزرگ شه منم خیالم راحت میشه😅

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارن خوبه ولی بنظرم‌اسم‌ پسر باید فقط مذهبی باشه..ولی اسم دختر سوسول و امروزی😁

مذهبی ام خوبه 

مثلا امیرعلی 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
خودش عاشق اسمشه  خیلی راضیه که اسمش کمه  و تک  همیشه معلمهاشم خوششان میومد از اسمش

خداروشکر که راضی هستش

البته ۱۳ سال پیش خداییش اسم تکی گذاشتید

خداروشکر که راضی هستش البته ۱۳ سال پیش خداییش اسم تکی گذاشتید

اره اون موقع خیلییی کمتر بود 

الان کمی بیشتر شده 

بماند که خانواده همسرم چقدر ایراد گرفتن و تا مدتها اسمشو صدا نمیزدن،  گیر داده بودن به امیر محمد 

و همسر من مخالف بود با اسمی که دو دایی باشه و امیر داشته باشه 

داستانی بود

اره اون موقع خیلییی کمتر بود  الان کمی بیشتر شده  بماند که خانواده همسرم چقدر ایراد گرفت ...

عه چه جالب منم خانواده همسرم اسمش گذاشتن امیر حسین و الانم صداش میزنن امیر حسین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی من گفتم بهراد یا نویان 

همسرم گفت من میرم شناسنامه میگیرم خودمم میذارم کارن😑

خلاصه داستانی داشتیم ما هم 

عه چه جالب منم خانواده همسرم اسمش گذاشتن امیر حسین و الانم صداش میزنن امیر حسین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی ...

همسر من خودش روز دوم رفت شناسنامه گرفت ، وقتی فهمیدن داغ کرده بودن 

تا چند ماه صداش میزدن کوچولو 

یه بار تو جمع که خانواده خاله همسرم اومده بودن دیدن و مادر شوهرم بود جلوی اونا گفت من صداش میزنم امیر محمد ، پسر خواهرش گفت خاله بچه پدر و مادر داره و اسم داره یعنی چی این حرف ، خیلی زشته 

همسرم هم گفت بچه ام اسم داره یادتون باشه 

دیگه بعد چند ماه کم کم اسمشو صدا زدن 

اونوقت ۳ سال پیش که یکی از فامیلای مادر همسرم اسم نوه اش رو گذاشتن کارن ، بهشون پز میداد که ما ۱۳ سال پیش این اسم و گذاشتیم 

واقعا دلمو درد آوردن 

همسر من خودش روز دوم رفت شناسنامه گرفت ، وقتی فهمیدن داغ کرده بودن  تا چند ماه صداش میزدن کوچو ...

عیبی نداره گلم مهم اینه زیر بار حرف زور نرفتی و این حق طبیعی هر پدرو‌مادریه اسم فرزندش خودشون انتخاب کنن…البته درک میکنم بعضی وقتا تا چه حد نادیده گرفته میشیم ولی مهم اینه کار خودمون کنیم❤️❤️❤️

دقیقا،  مهم این بود که ما کار خودمونو کردیم

به منم میگفتن تو خودت اسم خارجی انتخاب کردی میگی شوهرت گذاشته 😂🤦‍♀️😒

خدایااااا کارن که اسم شاهنامه ای اصلا…بعدش عصر جدید کارن همایونفر اومد خدا خیرش بده😂 همشون میگفتن نهههه واقعا اسم قشنگیه…ببین طرف آهنگساز شده هرکی اسمش کارن یه کاره ای شده😁