gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 عنوان خانوما کسی اینجا گواهینامه پایه دو گرفته؟ 2309 بازدید | 37 پست اگر بله میشه تجربه هاتونو بگید؟ خیلی دوس دارم اسم بنویسم بگیرم تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤ 1402/02/18 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25689 همون پایه ۳ مخام برم استرس گرفتم😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 من گرفتم چند سال پیش عه چجوریه؟ سخته؟ با چی یاد میدن؟ امتحانش با خاوره؟ تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 منم ندارم باید بگیرم هزینه ش خیلیه 4 تومنه تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 همون پایه ۳ مخام برم استرس گرفتم😂 ب استرست محل نده برو تو کارش میتونی😄 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
nnyn63 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2631 من پایه سه گرفتم نه سال پیش یادش بخیر چقدر استرس داشتم الان بهش میخندم غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ......
gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 من پایه سه گرفتم نه سال پیش یادش بخیر چقدر استرس داشتم الان بهش میخندم من هنوز دو سال نیست گرفتم تو سرم افتاده برم پایه دو😁 البته هدفم پایه یکه باید دو داشته باشم😁 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25689 ب استرست محل نده برو تو کارش میتونی😄 ثبت نام کردم دوستم حتما میرم و زود میگیرمش فقط همینکه ادم نمیدونه اولش چجوریه سخته من خودم اینحوریم هنوز نمیدونم چی قراره بشه یکم استرس فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
elena_hastam عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2007 عه چجوریه؟ سخته؟ با چی یاد میدن؟ امتحانش با خاوره؟ اینی که شما میگی ، زمان ما پایه یک به حساب میومد من گواهینامه برای ماشین های سواری دارمنه تریلی و خاور و اتوبوس 😁😁
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25689 من پایه سه گرفتم نه سال پیش یادش بخیر چقدر استرس داشتم الان بهش میخندم چرا بخندی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
gisookamand123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 اینی که شما میگی ، زمان ما پایه یک به حساب میومد من گواهینامه برای ماشین های سواری دارم نه ت ... ای بابان من ازین جدیدا میخوام😄 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
elena_hastam عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2007 ای بابا ن من ازین جدیدا میخوام😄 نکنه هوای جاده به سرت زده 😂😂آهنگ های داوود مقامی و یساری بذاری و بزنی به دل جاده 😂😂😂