2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
ببین عزیزم بچه دو ساله وقتی چیزی رو میخواد که مال خودش نیست باید یاد بگیره به حریم دیگران تجاوز نکنه ...

دو سال برای فهمیدن حریم زوده بنظرم ولی حرف شمام درسته بلاخره بچه محیطی ک بزرگ میشه و رفتاری باهاش میش تاثیر میگیره .شمام سعی کن اونا هستن نری .خواهرزادم دو سالش اصلا هرچی بهش میگی نمیفهمه انگاری فراموشی داره کار خودش میکنه ولی بچه ۴ ۵ ساله خیلی درکش بالاترو بهتره.من خودمم از ذست اینجور بچها کلافه میشم ولی میگم ادم باید صبور باشه بچه همینه تو هر مقطع سنی ی چالش دارن 

دو سال برای فهمیدن حریم زوده بنظرم ولی حرف شمام درسته بلاخره بچه محیطی ک بزرگ میشه و رفتاری باهاش می ...

چشم عزیزم، منم دوست دارم دخترم دست و دلباز باشه و به همه اسباب بازی هاشو بده که خداروشکر اینجوری هست وگرنه اگه خسیس بود جنگ اعصابمون صد برابر میشد، اما اونم زیادی خودخواهه، واقعا تصمیم گرفتم فقط جایی که اونا هستن نرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم، منم دوست دارم دخترم دست و دلباز باشه و به همه اسباب بازی هاشو بده که خداروشکر اینجوری هست ...

اره بخشندگی خیلی خوبه ب بچه یاد داد ولی متاسفانه همه مث هم نیستن ک وقت بزارن اموزش بدن یا دنبال بچشون باشن فقط بچه میارن ک بگن مام بچه داریم امیدوارم همه مادرا ب درک و علم بالایی برسن تو تربیت بچهاشون وسواس ب خرج بدن 

عادییه ،هم رفتارای اون بچه هم اطرافیان،دختر من ۹ماه از دخترخواهرشوهرم کوچیکتره،کوچیکتر که بود همش گریه میکرد به وسایلای اون و اطرافیان واس اینکه سروصدا آزارشون میده از بچه بزرگه میخوان کوتاه بیاد

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
انقدرررر با دختر خواهر شوهرم حرف میزنم، حواسش رو پرت میکنم چیز دیگه براش میارم قبول نمیکنه، انقدر که ...

تازه اینظور شده ؟؟ 

یا از اول گریه میکرد ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اره بخشندگی خیلی خوبه ب بچه یاد داد ولی متاسفانه همه مث هم نیستن ک وقت بزارن اموزش بدن یا دنبال بچشو ...

واقعا انتظار دارید این حرفای شمارو بچه ۲ ساله بفهمه!؟؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

عزیزم بچه ها تو سن ۲ سالگی نسبت ب همه چی احساس مالکیت میکنن فکر میکنن همه چیز برای اوناست و میخوان بگیرن، باید بهشون یاد داد با بازی و مهربونیو حوصله که همه چی برای اونا نیس، اما خب بهتره فعلا وقتایی ک اونا اونجان شما نرید، یا شما هستید اونا میان شما ترک کنید محل رو تا آرامش خودتون و بچتون حفظ بشه 🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بله دارم پسرم ۶ سالشه بچه رو هرجور عادت بدی همونجور بزرگ میشع هرجور رفتار کنی همونجور رفتار میکنه ...

وا تو رو خدا اینو نگید پسر من سال و چهار ماهشه چیزی میخاد میکوبه تو سرش در حالیکه من ی بارم این کارو نکردم نمیدونم از کجااااا یاد گرفته