2777
2789
عنوان

خاب تخم مرغ تعبیرش چیه دوستان

127 بازدید | 16 پست

خواب دیدم یه عالمه تخم مرغ تو دامنم دارم تخم مرغای سالمو سفید

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

بچه دار میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیره ایشلا🙂

باردارم ماہ بعد زایمانمہ 42 تا اسکاج دارم خودم با دست بافتم دونہ ای 10 تومان توروخدا اگہ میتونید کمکم کنید فروش بشن یکی دہ تا بیستا ھرتعداد ک میتونید،ھرتعداد ھرجا بگید پست میکنم بگید ھم بدم ھمینجا ب فقیر ب نیابتتون بقران میدم،توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ بشدت پول لازمم الھی بحق امام زمان خیر ببینید🌹توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ

بچه ها من خواب دیدم دو تا مرغ داریم هر دو کرچ شدن من هر دو رو روی تخم مرغ ها گذاشتم تخم ها هم جوجه شدن همه

این چیه 

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

یکی بود میگفت خواب تخم مرغ بچس 💁‍♀️

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

تعبیرش اینه تخم مرغ میخری!

تعبیر نداره.. عزیزم خوابه دیگه.. تعبیر داشته باشه یا نه به وقتش اتفاق میفته.. ولی اینجا تعریف نکن لطفا. من شنیدم والا که میگن خوابو جایی تعریف نکنید چون اولین کسی که تعبیر میکنه همون اتفاق میفته.. من به محض زدن تاپیکت خوندم خیر اومد تو ذهنم انشاالله که اولین نفری باشم که خوندم. خرافاتی نیستم شاید هم هستم ولی واقعیتش از این میترسم جایی خوابمو بگم چون یه ذره خودم وسواس فکری دارم یکی بد تعبیر کنه کل روزم خراب میشه

تخم مرغ میخری.  تعبیر نداره.. عزیزم خوابه دیگه.. تعبیر داشته باشه یا نه به وقتش اتفاق میفته ...

مرسی عزیزم 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺