2777
2789

امروز رفتم دکتر آزمایشمو نشون بدم گفت قندت یکم بالاست شیرینی نخور 

سئوالم اینه به جز شیرینی جات دیگه چه مواد خوراکی قند دارن و نباید بخورم؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی  برنج

جدی برنج هم دیگه؟؟پس کلا همه چی کنسله؟

نوشابه بستنی برنج ماکارونی میوه کیک و....😑من باردارم یه وقت بدنباشه نخورم؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
هندوانه خربزه

آره اینارو دکتر هم گفت سعی میکنم نخورم 

من سیب زیاد میخورم چون میگن خیلی واسه بچه تاثیر داره اونم نخورم دیگه؟

جدی برنج هم دیگه؟؟پس کلا همه چی کنسله؟ نوشابه بستنی برنج ماکارونی میوه کیک و....😑من باردارم یه وقت ...

خوب برنج و ماکارونی کربوهیدرات داره 

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

قندت چند بود؟ 

منم ۱۱۸ بود دکتر گفت با رژیم و ورزش بیار روی ۹۰ وگرنه برای بارداری بعدا به مشکل میخوری و دیابت بارداری میگیری.

دمنوش گزنه برای پایین آوردن و تنظیم قند خون خوبه

بجای نان معمولی نان جو بهر بخور

فست فود و شیرینی جات و هله هوله هارو نهایت ماهی یه بار اونم خیلی کم بخور.

دور شربت ها و آبمیوه هارو خط بکش بجاش میوه و سالاد بخور

کدو سبز و بامیه که توی خورش میریزن و کلم بروکلی بخار پز خیلی برای تنظیم قند مفیده.

برنج و ماکارونی هم حداقل برسون 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
قندت چند بود؟  منم ۱۱۸ بود دکتر گفت با رژیم و ورزش بیار روی ۹۰ وگرنه برای بارداری بعدا به مشکل ...

مرسی عزیزم 

برای من‌نگفت چنده ولی گفت یکم قندت بالاست فکر نکنم زیاد بالا باشه

جدی برنج هم دیگه؟؟پس کلا همه چی کنسله؟ نوشابه بستنی برنج ماکارونی میوه کیک و....😑من باردارم یه وقت ...

چون بارداری حتما زیر نظر پزشک تغذیه برو چون یه سری غذا ها ضرر داره نخوری حتما برو

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چون بارداری حتما زیر نظر پزشک تغذیه برو چون یه سری غذا ها ضرر داره نخوری حتما برو

الان آزمایشمو دیدم ۹۸ بود قندم 

والا الان بخاطر ویار هیچی نمیتونم بخورم جز نون و پنیر و نون و ماست😫

مصرف برنج رو محدود کن مخصوصا شام ‌‌. قند و شکر هم حذف کن  

حتما عزیزم 

اتفاقا از اول ویارم زیاد برنج نخوردم 

الان آزمایشمو دیدم ۹۸ بود قندم  والا الان بخاطر ویار هیچی نمیتونم بخورم جز نون و پنیر و نون و ...

نون جو بگیر بخور. ۹۸ هفته های اول باشی باید بیاری پایین چون به ۲۵ هفته برسی بیشتر هم میشه.اگر میتونی کدو سبز بخار پز و بامیه بخار پز بخوری قند رو میاره پایین