2777
2789
عنوان

یادمان باشد🤍

36 بازدید | 6 پست

هميشه يادمان باشد

که نگفته ها را ميتوان گفت
ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت
چه سنگ را به کوزه بزنی
چه کوزه را به سنگ
شکست باکوزه است
دلها خیلی زود از حرفها می شکنند 

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤

یسوال 

اگه کسیو دوس داشته باشی با وجود غرورت باید تو دلت بمونه یا بش بگی😬🚶🏻‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسوال  اگه کسیو دوس داشته باشی با وجود غرورت باید تو دلت بمونه یا بش بگی😬🚶🏻‍♀️

من خودم اگ باشم ، بهش میگم 

میدونی اگ نگی انگار تو کمایی ، بین دو دنیا موندی خیلی اذیت میشی ... 

ولی اگ بگی تهش یا میگه آره یا میگه نه ، بعدا هم حسرتش رو نمیخوری  و اینک اگ بگه نه بازم تو میتونی تو دلم دوسش داشتم باشی .

من خودم اگ باشم ، بهش میگم  میدونی اگ نگی انگار تو کمایی ، بین دو دنیا موندی خیلی اذیت میشی .. ...

غرورت خورد میشه بگه ن 

ولی خوب حق میگی

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
غرورت خورد میشه بگه ن  ولی خوب حق میگی

ب نظر من غرور با این چیزا نمیشکنه... 

غرور زمانی هست ک بخای‌کار اشتباهی انجام بدی مثل اینک هعی التماس کسی رو کنی ک دوست نداره و ... 

اینکه حست رو بگی کار اشتباهی نیس

ب نظر من غرور با این چیزا نمیشکنه...  غرور زمانی هست ک بخای‌کار اشتباهی انجام بدی مثل اینک هعی ...

طرز فکرتو دوس دارم👀🤌🏿