من این ماه اقدام داشتم و باردار نشدم رفتم دکتر برای شوهرم آزمایش اسپرم نوشته کسی بوده شوهرش این آزمایش رو داده باشه ؟ برای چی هست ؟ چطوریه ازمایشش ؟ توضیح میدید دربارش هیچ اطلاعاتی دراین زمینه ندارم و یک سوالی هم هست من یک ماه اقدام داشتم و الان پریودم زود نیست برای این آزمایشات یا لازمه؟
یک ماه که چیزی نیست چقدر زود آزمایشات این چنینی !؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این آزمایشات برای اینکه همون اول خیالت راحت باشه از شوهرت چون مردا زیاد پیچیده نیستن و همه چیز با همون آزمایش اسپرمشون مشخص میشه این آزمایش نشون میده تعداد اسپرم نرماله هست یا نه اسپرهای بدرد بخور چندتاس و اگر خدایی نکرده مشکلی باشه مشخص میشه
نمیدونم به شوهرم هم گفتم یک جوری شد انگار مثلا بهش گفته باشم عقیمه ناراحت شد
یک ماه اقدام داشتی و بارداری نشدی اصلا جای نگرانی نداره ، تا یکسال هم تازه طبیعیه
قرار نیست همون ماه اول باردار بشی
به نظر من که اصلا جدی نگیر و ریلکس باش و اقدام داشته باش ، ایشالا که هیچ مشکلی ندارین و بزودی باردار میشی
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏