2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم و گرام ؟!

149 بازدید | 16 پست

من این ماه اقدام داشتم و باردار نشدم رفتم دکتر برای شوهرم آزمایش اسپرم نوشته کسی بوده شوهرش این آزمایش رو داده باشه ؟ برای چی هست ؟ چطوریه ازمایشش ؟ توضیح میدید دربارش هیچ اطلاعاتی دراین زمینه ندارم و یک سوالی هم هست من یک ماه اقدام داشتم و الان پریودم زود نیست برای این آزمایشات یا لازمه؟

یک ماه که چیزی نیست چقدر زود آزمایشات این چنینی !؟

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آزمایشات برای اینکه همون اول خیالت راحت باشه از شوهرت چون مردا زیاد پیچیده نیستن و همه چیز با همون آزمایش اسپرمشون مشخص میشه این آزمایش نشون میده تعداد اسپرم نرماله هست یا نه اسپرهای بدرد بخور چندتاس و اگر خدایی نکرده مشکلی باشه مشخص میشه 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
نمیدونم به شوهرم هم گفتم یک جوری شد انگار مثلا بهش گفته باشم عقیمه ناراحت شد 

یک ماه اقدام داشتی و بارداری نشدی اصلا جای نگرانی نداره ، تا یکسال هم تازه طبیعیه 

قرار نیست همون ماه اول باردار بشی 

به نظر من که اصلا جدی نگیر و ریلکس باش و اقدام داشته باش ، ایشالا که هیچ مشکلی ندارین و بزودی باردار میشی 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
😐اگه اینو بگم که قراره بره اونجا چکار کنه عمرا بره 

چرا؟یه چیز طبیعیه 

البته میتونین با هم رابطه داشته باشین 

فقط نمونه رو باید سریع تحویل ازمایشگاه بده و اینکه تو اون زمانی که میخواد تحویل ازمایشگاه بده نمونه رو جای گرم مثلا زیر بغل نگه داری کنه

چرا؟یه چیز طبیعیه  البته میتونین با هم رابطه داشته باشین  فقط نمونه رو باید سریع تحویل ا ...

اول باید بری آزمایشگاه پذیرش بشی ظرف بگیری بعد مایع رو بریزی داخل اون دوباره ببری ازمایشگاه؟