2777
2789

سلام بچه ها مادرشوهرم خیلی زبون تلخه آخرین بار سه هفته پیش بود یه حرف تلخی زد من دیگه نرفتم خونش امشب میخوام برم استرس دارم اگه گفت چه عجب من چی بگم. خوبه بگم یه گوسفندی و چیزی جلو پام قربونی کنید چندبار بگم پشت سرم آب بریزید که زود بیام اما شما با حرفاتون پشت سرم سنگ میریزید همین میشه دیگه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خود خدا🙁گلم بگو من عادت دارم جایی که خوشحالم بیشتر باشم

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

نه😶😶🤨🤨

گوسفند و اب و سنگ چیه دیگه.

زشته

گفت چه عجب

بگو درگیر بودیم. شما خوب هستید؟؟ سریع حرفو عوض کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وااای جوری مادرشوهرارو توصیف میکنید تصورم از مادرشوهر ایندم اژدهایی شده ک از دهنش اتیش درمیادو تا من ...

آره عزیزم پارچ و لیوان هاشو نمی دونم کجا گذاشته میگه از وقتی من رفتم داخل کمدش سس خوری ها رو بزارم گم شدن یعنی من دزدیدن حتی به داماداش هم میگه

نه😶😶🤨🤨  گوسفند و اب و سنگ چیه دیگه.  زشته  گفت چه عجب  بگو درگیر بودیم. ...

خب خودش همین جوری تیکه میندازه بعدشم تا جواب تلخ ندم هینجور تکرار میکنه

بچه های خدایی جوابمو بدین.من الان مجردم.از بس تو نی نی سایت این مسائل شوهرو مادر شوهر میبینم واقعا حس میکنم ازدواج و برا خودم خیلی ترسناک‌کردم و تا بحث خاستگار میاد ندید رد میکنم.و طرز تفکرم طوری شده ک میگم باید حتما با کسی ازدواج کنم ک عاشق هم باشیم این مسائل و ک چی اذیت میکنه منوو فلان بهش بگم.ایا واقعا همه مادر شوهرا اینطورن و ادم قراره تو زندگی زنوشوهری همش فکر و ذکرش بشه این؟؟؟؟؟؟؟

این دیگ تهشه خیلی سمه خیلی

تازه میگفت پسرمو ازم گرفتی هرچی با خوبی میگفتم خب رسم زندگیهه همه دختر پسرا از مادرشون دور میشن حالا خوبه پسرت ماهی یبار خونه بابام میره تا اینکه یبار گفت منم گفتم خوبه مثل داماد دحترت هروز خونه مادرزنش نیست دیگه مادر اون بدبخت چی بگه