دوبتر سقط داشتم حاملگی اولم بدون هیچ دکتری باردار شدم بعد چن هفته ب لکه بینی افتادم و امد پایین حاملگی دوم قبلش رفتم متخصص عالی برا خودم شوهرم ملی ازمایش نوشت .۵.۶ ماه زیر نظرش بودم هر ماه بعد پاکی میگفت برم سونو واژینال ک تخمک هامو برسی کنه و بعد امپول میداد ک دور نافم بزنم برا تنبلی تخمدانی ک داشتم ک اخرین بار گفت رفع شده هم ازمایش خودم هم شوهرم همه خوب بود. فقط من تبلی تخمدان داشتم ک درمان سد با پرولاکتبن ک اونم تحت نظر بودمو قرص میخوردم. بعد .۷.۶ ماه اقدام بتر دار شدم یک هفته از عادت رف تست زدم مثبت شد ولی پایین بود ۱۰۰ دقیقن مثل حاملگی اولم مجدد رفتم بعد ۳ ردز شد ۵۰۰ .. بعد یک هفته شد ۱۰۰۰ عددش اونجور ک باید بالا میبود نبود تا ب الان ک دوماه عادت نشدم ۲ بار رفتم سونو واژینال هر بار گفته چیزی نمیبینم ن خارج ن داخل اخر بتام ک شنبه دادم بود ۳۳۰ اومده بود پایین و دکترم گفت احتملن خارج رحم امروز یکم لکه بینی پیدا کردم سر حاملگی دومم همه خبر دار شده بودن نمیدونم چیکار کنم قیدشو بزنم یا این ک دکترمو عوض کنم تحت نظر باشم بگم برا خودمو شوهرم باز ازمایش بنویسه یا برم دکتر گیاهی نمیدونم جیکار کنم خیلی از تح قلبم ناراحتم فک میکردم سر اوبی اولین بار خواهد بود این اتفاق برام ولی به بار دیگم قلبم شکست دکترا جواب درست نمیدن و میگن چون سن بارداریت کم بوده ب تشکیل قلب ترسیده نمیشه تشخیص داد دلیل سقط رو.. سر در گمم یا این ک بعضی ها ک سقط داشتن میرن پیش دعا نویس دعای قرانی میده بهشون یا شکمشونو قفل میکنن خیلی تو فکرشمو بهش اتقاد دارم کسی تحربه داره
هنوز تو دلیم نیومده پاین یعنی میشه یع معجزه شه ببخشید من ن خواهر دارم ن بردار میام اینجا با شماها حرف میزنم