2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم کلاس اول یچیز زشت تعریف کرده چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 108 پست
خب شما ک با تجربه تری راه درستو نشونم بده کار درست چیه من واکنشم این بود گفتم چه دختر بدی بعد نظرشو ...

بنظر من اون بچه مفهوم حرفش رو نفهمیده ی عکسی چیزی دیده و اومده گفته

گفتم منم نمیدونم زنگ بزن‌مشاور انلاین بپرس

منم ب دخترم جوابای مشابه شما میدادم ولی تشون نمیدادم ک اشفته شدم

اگا باز تکرار گرد و جاشو عوض کنن

وای خیلی زوم‌نکن ک اون دختره چکار کرد چی گعت..فقط بازی بازی بپرس چکار کردی با کی بودی چی شد.. کنجکاوش نکن

حرفا و فوحشای جنسی ناراحتم میکنه..چون هنوز ۷سالشه حالا دهسال به بالا داشت قابل هضمتر بود

به نظرم شخصا برید با همکلاسی دخترتون صحبت کنید . 

حتی تو دبیرستان همینجوری چنین حرفایی رو نمی زنن.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته منم گفتم حرفای زشتیه اهمیت نده و اگر اومد بازم بگه محلش نده و برو بهش بگو یبار دیگه بگی قهرم

اره خوب گفتی دیگه خودت و درگیر معلم و مدیر نکن 

خیلی از خانواده ها بی بند و بارن و این چیزا براشون افتخاره.... یادمه باشگاه میرفتم یکی از خانومای اونجا میگفت من به بچهام مشروب میدم یا قلیون میدم برای اینکه پیش ما بخورن اما پیش غریبه ها نخورن! ببین چقدر عقلشون کمه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

واقعا فک میکنی بچه نمیتونه بدون اطلاع دادن به شما اینستا فعال کنه واسه خودش؟ هزارتا راه داره برنامه ...

دختر من بی اجازه نمیتونه دست به گوشیم بزنه .فیلت...رشکنامم کار نمیکنن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
واقعا فک میکنی بچه نمیتونه بدون اطلاع دادن به شما اینستا فعال کنه واسه خودش؟ هزارتا راه داره برنامه ...

دختر من ۱۳ سالشه هرگز بدون اجازه من اینستا نمیره

فیل ک نداره در ضمن داشته باشه هم درسته گوشی دست خودشه ولی من از گوشی خودم سرچ هاشو متوجه میشم

اینستامم محدود کردم هر مضخرفی قسمت سرچ اش نمیاد

یکی دو سال دیگه با همین فرمون پیش بریم کافیه دیگه. پونزده شونزده سالگی دبگه عاقل اند

دختر من ۱۳ سالشه هرگز بدون اجازه من اینستا نمیره فیل ک نداره در ضمن داشته باشه هم درسته گوشی دست خو ...

کار درستی میکنید

تا 17 سالگی چک بشن خوبه

فقط سرچ و میتونن پاک کننا

حواستون باشه

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
دختر من بی اجازه نمیتونه دست به گوشیم بزنه .فیلت...رشکنامم کار نمیکنن

واقعا این طرز فکر که فکر میکنید با محدود کردن دسته گل به بار میارید رو درک نمیکنم.. الان ۷ سالشه بهش زور میگید ده سال دیگه هم میتونید؟ بهتر نیس طوری تربیتش کنید که با خواست خودش از محیط های نا امن دوری کنه؟ 

به نظرم شخصا برید با همکلاسی دخترتون صحبت کنید .  حتی تو دبیرستان همینجوری چنین حرفایی رو نمی ...

من اجازه ندارم به بچه مردم تذکر بدم اول سال مدیر گفت مشکلی بود به ما بگین حل کنیم سر خود کاری نکنید 

حالا من با مهربونیم بگم شاید بچه ناراحت بشه بره مادرش بگه سو تفاهم شه دعوا شه یا دلخوری

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
دختر من ۱۳ سالشه هرگز بدون اجازه من اینستا نمیره فیل ک نداره در ضمن داشته باشه هم درسته گوشی دست خو ...

خدایا بیا منو بخور.. من چرا دارم با شماها بحث میکنم؟ همین شما بچه هارو افسرده و روانی و بی اعتماد به نفس میکنید

نخیر  نمیشه

کلی تنظیمات نظارت والدین و محدودیت محتوای صریح و .... و بعدم میشه حسابای گوگل رو یکی کنی که سابقه سرچش برا تو هم بیاد 

هرچند کلاس اول در حد یه تبلت بدون سیمکارت که بچه بازی کنه و کارتون تو فلش و کتاب مفید برا بچه کافیه و اینترنت آنچنان نیازی نداره مگر برای مدرسش 

پسرم دنیامه❤
خبر نداره ک قابل پیگیریه وگرنه تا حالا سوتی داده بود😐

ای جااااااانم😂

ولی از 18 دیگه کارش نداشته باشید

سعی کنید باهاش صمیمی بمونید

تموم حرفاشو بهتون بگه

قایم نکنه  

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم

عمکلاسی پسرم ی فحش خیلی خیلی بد توی کلاس بهش گفته بود

پسرم اصلا نمیدونست معنیش چیه

بهم گفت فلان دوستم فحش بهم گقته 

گفتم چی

گفت خیلی بده حرف زشته

تا ب اصرار  توی گوشم گفت

فرداش رفتم مدرسه ب معلم گفتم

ولی خب چکار میتونن بکنن بغیر از اینکه ی گوشزد کنن وتمام

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی