2777
2789

يكي ازاقوام نزديك شوهرم كه الان ٢٤سالشه، چند سال بود با ي خانومي كه هفت سال از خودش بزرگتره اشنا شده بود و اين خانوم جدا شده بود. خلاصه با اصرار و پافشاري با هم ازدواج كردن البته بچه ها قرار نيس پيششون باشن و هنوز توي عقدن. 

همیشه سر بچه ها داستان درست میشه

البته بستگی به طرفین هم داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر کم پیش میاد من خودم مردم ولی دوتا بچه اون هم بچه خودش نیست ، البته خداکنه زندگیشون دوام داشته باشه

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

من نظرم منفیه 

وجود بچه خیلی فرق می‌کنه 

اولش همه میگن بچه ای در کار نیست. ولی بعدش خلافش اتفاق میفته 

تو نینی سایت زیاد دیدم 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

امسال عيد رابطشونو باهم ديدم خيلي با هم خوب بودن و عاشقانه همو دوست داشتن😍 اميدوارم تا اخر همينجوري بمونن بدون مشكل البته از سمت خانواده ها هم فعلا مشكلي ندارن يعني اونا هم راضي شدن و جشن نامزدي هم گرفتن

هر کاری کنی مادر نمیتونه بچه ها شو دور بریزه بالاخره پای بچه ها یه جا وارد زندگی میشه

اتفاقا برام سواله واقعا اصلا دلش براي بچه هاش تنگ نميشد اخه كوچيكن يكي ٣يكي ٧ …بچه ها ي شهر ديگ زندگي ميكنن 

اتفاقا برام سواله واقعا اصلا دلش براي بچه هاش تنگ نميشد اخه كوچيكن يكي ٣يكي ٧ …بچه ها ي شهر ديگ زندگ ...

الهی بگردم اعصابم خورد شد این بچه ها چه گناهی کردن که پدر و مادر رفتن دنبال عشق و حالشون